Mestre Giner de Carcaixent exalta la seua fallera major Silvia Cucarella

1
321
Amb el titol 230 baix zero», va tindre lloc , recentment, al Magatzem de Ribera,  la presentació i exaltació dels carrecs de la comissió fallera Mestre Giner de Carcaixent. Enguany les màximes representants per a este exercici recauen sobre els noms de Silvia Cucarella Albelda com FM i Laia Chorro Cabrera FMI. President infantil Víctor Tudela Masella i com a president de la comissió Raul Timor Santamaría.
Els padrins d’aquest exercici són Daniel Escrivá Canet i Alba Suarez Olmos els millors fallers de l’any 2014, que van ser rebuts baix total sorpresa amb una gran ovació, Francisco Del Rio i Cristina Rubio. Recordem que enguany la Falla Mestre Giner de Carcaixent complix 15 anys.

Foto: MIGUEL ÁNGEL CANET

1 Comentario

  1. Estuve presente en esa presentación.
    Impresionante.
    No superó a la del año pasado, porque eso es pràcticamente imposible, pero muy bonica.
    Sois unos artistas!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here