L’Oncle Pere organitza un Curs de Cuina a favor de la lluita contra el càncer

0
281

El Restaurant L’Oncle Pere de L’Alcúdia, organitza i patrocina, el “III Curs de Cuina”, amb el lema “Cuina per Enamorar”, amb la col·laboració de la Junta Local L’Alcúdia de l’Associació Espanyola de la Lluita contra el Càncer, que la presideix Inma Sanchis, on aniran a parar els beneficis

 Pere Josep Gómez Alventosa, “alma mater” d’este concurs i magnífic cuiner de productes de mercat i de la terra, a l’estil casolà, que ha preparat un menú especial, perquè els participants desfruiten de la cuina, i puguin sorprendre a les seues parelles el Dia dels Enamorats, Sant Valentí, i serà el Mestre Cuiner, de este curs.

Parlant amb Pere, comentava, que no estava d’acord, en que en alguns restaurants posen postres industrials i menjars semi preparats, quan tenim els millors productes per a fer-los naturals, ben a prop nostre, i no té perquè costar molt mes.

Es un enamorat de, i per la cuina, que no para de innovar la seua oferta de plats, sempre buscant que les persones que vénen a menjar a l’Oncle Pere, s’hen vagin satisfets.

A més ens deia, “estos cursets per a recau-dar fons econòmics, davant una Lluita, contra una malaltia voraç, com es el càncer, es una satisfacció molt gran per a mi, poder contribuir en el que mes m’agrada, cuinar.”

Lloc del Curs

 

Restaurant L’Oncle Pere, ubicat en el carrer Bollene, 4, de L’Alcúdia

Reserves i Informació

Les places son limitades

Telèfons: 96 299 61 17 – 96 299 62 01

Correus electrònics:

info.aecc@lalcudia.com

onclepere@hotmail.com

Data: 4 i 6 de febrer del 2014

Preu: 20,00 €

La investigació és fonamental per a aconseguir millors resultats en la lluita contra el càncer. Per això, la investigació contra el càncer és un dels pilars d’actuació de l’AECC, es la que promou, i finança projectes d’investigació biomèdica i social.

Les ajudes a investigació van destinades a grups i a investigadors individuals, i els fons són assignats per concurs públic i avaluació externa. En l’actualitat hi ha més de 100 programes d’investigació científica i de formació de científics, estudiants o professionals.

Eduardo Sala/RiberaExpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here