Els bombers rescaten un matrimoni d’avançada edat d’un incendi a Alberic

1
398

Al carrer Lluis Vives, 26, d’Alberic, s’ha produit un incendi, que podria haver tingut conseqüències tràgiques, per al matrimoni de la vivenda, Paco, de 81 anys, molt reduïda la seua vista i Lupe, la seua dona, de no haver sigut per la ràpida intervenció dels veïns, Policia Local, i la prompta intervenció dels Bombers del Parc d’Alzira.

L’incendi ha sigut cap a les 10,30 h., quan Paco que es trobava en la seua habitació en el primer pis de la vi-venda, s’ha donat que havia botat l’automàtic, i feia olor a cremat, i baixava al primer pis, on està el quadre de llums, i la seua dona es trobava en el servici que dona a un pati.

Emilio Chovares Santamans, veí que viu en el nº 26, al veure el fum i les flames que eixien de la casa ha alertat al 112, i al no poder entrar per la porta davantera pel fum que sàlia, junt amb Cristià Alborch.lo han intentat per la posterior, derrocant la porta metàl·lica amb l’ajuda d’una bombona de gas. A l’entrar s’han trobat a Paco i a Lupe en el pati, i els han tret al carrer.

Emilio i Cristian, ens han comentat, que han viscut moments d’angoixa , fins que no han tirat la porta i vorer en vida a Paco i Lupe.

Dos autèntics herois que s’han jugat la vida, per salvar la vida als seus veïns.

Al 10 minuts, han arribat la Policia Local, que ha intentat apagar el foc amb un extintor, però  per la intensitat  del fum i foc, ha sigut impossible apagar-lo, fins que no han arribat els bombers.

Segons el bombers el origen ha sigut un curtcircuit en l’habitació on estava el marit.

La casa té una antiguitat de prop de 64 anys, però que es trobava en perfectes condicions.

Paco i Lupe, a pesar de la gravetat de l’incendi, es troben perfectament, i reben la companyia de veins, fills i amics.

Toño Carratalá, alcalde d’Alberic, ha visitat el lloc del sinistre, s’ha interessat pel matrimoni, i el ha ofert la col·laboració de l’ajuntament.

Eduardo Sala/Riberaexpres

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here