Prop de 500 motos obriren a Alzira el calendari valencià de Matinals Motoristes

0
388

Alzira ha obert este matí el calendari de les 35 Matinals Motoristes que es celebren anualment a les poblacions i comarques valencianes. En el cas de la capital de la Ribera han participat en la seua 11 Matinal prop de 500 motos de tota classe i condicions.

Els motoristes i amants d

Motoristes este migdia a Alzira

e la moto han gaudit d’un bon esmorçar i de le tendes montades a la Plaça de la Generalitat que ha contat amb nombrosos visitants.

El president del Moto Club Alzira, organitzador d’este primer event del 2014 s’ha mostrat «molt satisfet» per la resposta de participants i assistents. Els motoristes han donat una volta per tota la ciutat despertant la curiositat dels alzirenys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here