Jornada de pintura a l’aire lliure a Corbera

0
335

Englobada en els actes de la 29 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, tindrà lloc una jornada de pintura a l’aire lliure amb les següents bases:

1-La convocatòria és d’àmbit comarcal, podent participar tots els ciutadans de la Ribera que s’hi inscriguen.
2-Els quadres no podran excedir de 81cm. en qualsevol de les seues mides, i la tècnica és lliure.
3-Les inscripcions es podran fer a partir de l’1 de febrer mitjançant la Web de l’Ajuntament de Corbera www.corbera.es o personalment en la Biblioteca municipal (Casa de la Cultura, Blasco Ibáñez-32) en el següent horari: dimarts i dijous de 10 a 14 h. i dilluns, dimecres i divendres de 16 a 20 h. El termini d’inscripció finalitzarà el dijous 20 de març.
4-En la inscripció figurarà nom i cognoms, municipi, telèfon de contacte i adreça electrònica.
5-Els participants que s’hagen inscrit es concentraran el diumenge 23 de març a les 9 h. en la plaça Major de Corbera on se’ls farà entrega de les instruccions i d’una bossa de pícnic amb un entrepà i un refresc.
6-A continuació començarà la sessió de pintura que tindrà com a tema Corbera i el seu paisatge. Els participants podran situar-se en qualsevol punt del municipi i triar la vista que més els interesse.
7-De 13’30 a 14’30 h. s’entregaran les obres en la Casa de la Cultura on quedaran dipositades per a la seua exposició que tindrà lloc del 6 al 13 d’abril. No obstant, aquells participants que preferisquen entregar el quadre més tard, ho podran fer fins al dia  1 d’abril en horari de Biblioteca (Casa de la Cultura), tenint en compte que la pintura ha d’estar seca en el moment de fer l’entrega.
8-Cada participant podrà entregar un únic quadre.
9-Als participants se’ls lliurarà en el moment de l’entrega un rebut en el qual figurarà un número d’identificació del quadre. Aquest resguard serà imprescindible per a poder retirar el quadre quan finalitze l’exposició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here