L’Alcúdia acull una xerrada-col.loqui contra el macroabocador organitzada per EU

0
396

Esquerra Unida ha organitzat una xerrada col·loqui per el dimecres, 29 de gener a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, per exposar la nostra proposta de tractament i valorització de residus, i protestar contra el macroabocador que pretén construir Guadassuar, més prop de Montortal i d’Alcúdia que del mateix nucli urbà de Guadassuar. Per a Marisa Bergaz, regidora d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Guadassuar ‘no és solidari que la nostra ciutat accepte aquesta instal·lació tant contaminat i com que compta amb un terme molt ample siguen els ciutadans de l’Alcúdia els que sofreixen les conseqüències, com estan sofrint per la situació de la planta de reciclatge’.

Tanmateix per a Marisa Bergaz ‘una construcció tant gran, en un terreny susceptible de filtracions pot posar en perill els aqüífers i contaminar aigües a vall, el perill de contaminació per a tots els habitants de la Ribera es important, i si considerem la seua proximitat a la sèquia del Reial, més que possible’.
També la ciutat de Massalaves és trobara més a prop del macroabocador que el mateix Guadassuar. Aquest ha despertat la presentació de nombroses al·legacions tant individuals com col·lectives. A la Xerrada es repartiran al·legacions per intentar paralitzar la seua construcció.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here