El rebut de l’aigua sols pujarà un euro al mes a Alzira segons l’alcaldessa

2
349
Bastidas hui a la potabilitzadora

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha manifestat a Riberaexpress que l’aigua de la potabilitzadora sols incrementarà el rebut als consumidors «en un euro al mes». Un aigua que arribarà a partir de les 4 d’esta vesprada que reduirà la concentració de nitrats quedant «entre 25 i 30 mg/l» segons la primera autoritat local. Els pous d’Alzira superen habitualment unes concentracions de nitrats de 50 mg/l que és el m’axim permés per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

En qualitat d’amfitriona de l’acte inaugural Bastidas havia manifestat que l’Estació de Tractament de l’Aigua Potable (ETAP) suposava «la major obra pública inaugurada a la Ribera en els últims 30 anys». Una in fraestructura que «atén una demanda històrica» i que beneficia a tots».

2 Comentarios

    • HOLA bona vespra– un euret al mes mos pareis una exageraxio aixo vol dir 3 euros per recibo trimestral q es cuant be el rebut,aixo suposa el triple d ganancies de les q san invertid,durant 3 añs a-hurem de fer algo para no permitir ixe aument tan exagerat……………………

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here