El dirigent d’IU Cayo Lara participarà en un acte preelectoral este dijous a Alzira

0
163
Cayo Lara

EUPV-Alzira organitza un acte públic que comptarà amb les intervencions de Cayo Lara, coordinador federal d’IU i portaveu de l’Esquerra Plural al Congrés, Marga Sanz, coordinador general d’EUPV i síndica d’EU a les Corts Valencianes, i serà presentat pel coordinador local d’EUPV-Alzira i regidor a l’Ajuntament, Ivan Martínez. Tindrà lloc el pròxim dijous, dia 30 de gener, a les 19.00 h. en l’IES Rei en Jaume d’Alzira.
Aquest acte públic s’emmarca en la campanya d’IU-federal i d’EUPV “És l’hora. És l’hora de comprometre’s, de participar, de transformar la realitat”. Es tracta d’abocar tota la nostra organització i la ciutadania en la resposta al conflicte social marcat per les polítiques de retallades començades pel PSOE i agreujades pel PP i, des de fora, per la troica (Comissió Europea, Banc Central Europeu i l’FMI). I això amb l’objectiu de crear un bloc social i polític per enfrontar-se a la involució neoliberal que estem patint. En efecte, el pròxim repte que se’ns presenta són les eleccions europees en el mes de maig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here