Ferit el conductor d’un camió cisterna que transportava gasoil en caure a un camp d’oliveres d’Alginet

0
282

Hui de matí, el veí de Vallada A.C. ha tornat a nàixer en patir un accident quan conduïa direcció a Alacant per l’autovia. A la altura de la partida de Mallaes d’Alginet, el camió ha rebentat una roda el que ha fet que el conductor perdera el control del vehicle de grans dimensions i caiguera a un camp d’oliveres. Per sort el conductor sols ha patit un colp al cap malgrat haver-se fet malbé part de la cabina.

 Personal del SAMU comentava que el conductor en adonar-se del rebentada de la roda ha intentat protegir-se de la caiguda.  El camió ha trencat l’empara i ha caigut molt a prop d’una gasolinera i els bombers han treballat de valent per  evitar el vessament de gasoil, ja que el camió cisterna transportava aquest combustible.

 A hores d’ara, el conductor ha estat traslladat a l’hospital per fer un control del colp i els bombers i la Guardia Civil continuen en l’operació de neteja del lloc.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here