Fabra obrirà este dimarts l’aixeta de la potabilitzadora

0
263

Aigües superficials del Xúquer i soterrànies barrejades brollaran demà dimarts, per primera vegada des de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETPA), coneguda popularmen com la potabilitzadora en ser inaugurada a les 12,30 hores pel president de la Generalitat, Alberto Fabra. Però sols funcionarà una primera fase donat que  només arribarà a les aixetes de sis municipis; Alzira, Carcaixent, Corbera, Cullera, Favara i Llaurí.

En este sentido, el conseller de Presidencia y Agricultura ha indicado que antes de que acabe el año la planta potabilizadora construida por la Generalitat dará servicio a la zona denominada Ribera II, que incluye los municipios de Alzira, Carcaixent, Corbera, Cullera, Favara y Llaurí.

La resta deuran esperar al primer semestre del 2015, casos d’Algemesí, Sueca, Polinyà de Xúquer, Albalat de la Ribera, Benicull de Xúquer, Fortaleny i Riola.

Una infraestructura contestada per l’oposició que ha requerit una inversió total de 60 milions d’euros i beneficiarà uns 350.000 usuaris.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here