AJUDEM A JOSEP ! (VIDEO)

1
405

«Ajudem a Josep!» és el títol de la festa solidària prevista per al pròxim dissabte a la Sala Vintage d’Alzira destinada a recaptar els fons que necessita el xiquet de 12 anys, Josep Doménech Fayos per poder recuperar-se del vessament cerebral patit fa set anys.

Hi han dos maneres de col.laborar amb esta noble causa; fent un ingrés en el compte bancari d

Josep amb sa mare

El xiquet fa una crida per a la seua festa

e Josep, 0030 3048 89 0001749272, o bé adquirint una entrada per a la festa solidària al preu de 5 euros. Una festa dividida en dos horaris; el primer entre les 18,30 hores i les 22 hores, dstinats als menors i el segon fins la matinada reservada per als adults. Col.laboren desinteresadament cantants i Dj de ‘Alzira i l’emissora  Nivel 10 FM.

A la casa de Josep es viuen, amb molta intensitat i esperança les hores prèvies a la festa, sobre tot davant el bon ritme de venda d’entrades i de la participació en la fila 0.

Mª José Fayos és una mare entusiasmada davant la solidaritat de la gent; «necessitem l’ajuda després que es retallaren, fins deixar-les en poc més de 100 euros les ajudes que rebiem per la rehabilitació i la dependència de Josep».

El menut estudiant de sisé de Pirmària en el centre Lluís Vives «està fent uns grans progressos» comenta la mare a Riberaexpress, «gràcies al tractament amb una hormona del creiximent que li practica el Dr. Oliver a Madrid, però val molts diners i necessitem de la solidaritat de la gent».

Progressos espectaculars

A conseqüencia del vessament cerebral patit, Josep va perdre la parla i la mobilitat, però amb este tractament «està progressant de manera espectacular i ja pot caminar amb l’ajuda d’un andador».

El xiquet està entusiasmat amb la festa i mitjançant este mitjà digital ha fet una crida des de sa casa perquè Alzira li tire una maneta per recuperar allò que va perdre un mal dia.

VIDEO (Isaac Candel): http://www.alzirateveu.es/noticies/2014/2014_01_23-AJUDEM-A-JOSEP.html

Riberaexpress

1 Comentario

  1. Us anime a tots a vindre esta vesprada i acompañar a Josep. Es un lluitador nat i no puc oblidar dir q es igual q els seus pares, q mai deixaran de lluitar per ell. Enhorabona familia amb este ánim ho conseguiré- ho tot. Ens vegem en una estoneta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here