Reiniciem Carcaixent organitza un Cine Fòrum per a este diumenge

0
413

Reiniciem Carcaixent organitza per al pròxim diumenge 26 de Gener a les 18,30 hores en el centre d’empreses de Carcaixent, un cinema fòrum on projectarà el documental Super Size Me. Dit documental mostra l’evolució d’un ciutadà que al llarg de 30 dies subsisteix íntegrament menjant únicament productes de McDonald´s.

El que pretenem des de l’associació és conscienciar a la gent dels efectes que té sobre la salut el menjar habitualment aquest tipus de menjar ràpid. Així també, la nostra intenció és conscienciar a la ciutadania dels beneficis de tindre una dieta amb aliments sans i saludables.
La nostra voluntat és que una vegada vist el documental es creue un debat sobre els efectes que el menjar té sobre la salut de les persones.
Des de Reiniciem Carcaixent hem decidit ficar la iniciativa del Cine Fòrum en marxa i per açò l’últim diumenge de cada mes, projectarem una pel·lícula o documental que tinga un rerefons social i que afecte al dia a dia dels ciutadans, per a així, una vegada finalitzada la projecció, poder debatre sobre el tema en qüestió.
Per a potenciar aquesta iniciativa anem a convidar a experts en les diferents matèries que anem a tractar, perquè així ens donen una opinió tècnica dels assumptes i enriquisquen el debat que pretenem crear després de la projecció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here