Rus: «Els veïns d’Alberic no tenen la culpa de que els polítics es barallen»

0
287
Rus davant els mitjans de comunicació al MUMA

El president del PP provincial, Alfonso Rus, és partidari de «deixar passar el temps perquè es tranqnilitze la cosa» en el cas de l’abandonament de les delegacions per part de dos regidors populars que han deixat en minoria el govern de l’alcalde d’Alberic, Antonio Carratalá.

Rus afegí que els veïns d’Alberic «no tenen la culpa de que els polítics es barallen», després de reconèixer que «no són positives» les discrepàncies sorgides entre Carratalá i els regidors, Dolors Palomares i Benjamín Nogués.

El dirigent del PP assenyalà que «buscarem les solucions», tot i que esperarà per veure si les ferides es curen.

Per cert Alfonso Rus asseugrà que mantindrà la presidència de la Diputació cas que el grup empresarial que compre el València l’elegisca per presidir el club de Mestalla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here