Rèplica de Noves Generacions a Joves amb Compromís de Carcaixent

39
384

Noves Generacions de Carcaixent, vol mostar la seua sorpresa davant el comunicat emès en diversos mitjans de premsa, per Joves amb Compromis de Carcaixent, en relació amb el Consell de la Joventut, i açò, ja que, Noves Generacions del Partit Popular de Carcaixent sempre ha considerat que Joves amb Compromis era una entitat amb talant democràtic i plural i per a la nostra sorpresa, pel que sembla, no veuen amb bons ulls que altres entitats locals juvenils vulguen integrar-se en el Consell de la Joventut i treballar en el mateix.

Des del respecte a la legalitat vigent, hem d’indicar que és competència de la Comissió permanent del Consell de la Joventut verificar que totes i cadascuna de les associacions que conformen qualsevol candidatura presentada al Consell de la Joventut estiguen registrades en l’òrgan competent, o si escau, la Gestora nomenada a aquest efecte. Ens resulta altament significatiu que Joves amb Compromis, dispose, suposadament, d’informació que en principi li és aliena, llevat que pel fet d’haver monopolitzat el Consell en els últims vuit anys existisca certa confusió entre les dues entitats.

No es tracta de polemitzar la qüestió, es tracta de deixar que les entitats democràtiques actuen com a tals i siguen totalment plurals i no es posen traves a la iniciativa d’altres grups o entitats que puguen o vulguen integrar-se en el Consell de la Joventut.

Noves Generacions Carcaixent

39 Comentarios

 1. ¡¡¡ Pin y pon , pin y pon , pequeñitos !!!!
  ¡¡¡ Pin y pon , pin y pon , así son !!!
  PP/Compromis , Compromis/PP
  ¿ También necesitáis al Consell de la juventud para vuestro juego ?
  ¿ Que no tenéis suficiente con el ridículo que estáis ante haciendo delante de la ciudadanía como miembros de la corporación municipal ?
  ¿ Seguís pensando que esa técnica os va a seguir funcionando ?
  ¿ No os percatáis que el ciudadano ya tiene demasiadas pruebas de vuestro compadreo ? ¿ seguís empeñados en hacer ver que sois » enemigos políticos ?
  jaaaaaa jaaaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 2. Amb el comentari de petot es reflecteixen una muntonada de valors democratics i de respecte etc. Me pareix que algu veu perillar el seu «rancho»

  • Pau , pues es muy sencillo.
   Los partidos políticos necesitan controlar a la sociedad civil y una de las formas es metiéndose a controlar a las asociaciones que representen a algún colectivo.
   ¿ Y esto para que sirve ? Pues por ejemplo , imagínate que un alcalde desea realizar una obra pública y que no sea de agrado de los vecinos. La excusa perfecta de la alcaldía para probar que tiene apoyo de la ciudadanía es la de convocar a asociaciones diversas que den su beneplácito ( o al menos no expresen su oposición al proyecto ). Burgos es un ejemplo de ese intento pero los vecinos ya están hasta los ……… desmantelaron la asociación existente porque ya no les representaban y expresaron su voluntad por otros medios.
   Por supuesto , todo tiene un precio y ese control no sale gratis .Unas veces en forma de subvenciones , apoyos personales ,…….. un largo etc.
   En Carcaixent creo que hasta los alcaldes de los barrios reciben un pequeño sueldecito.
   Por supuesto controlar a los jovenes que puede ser el sector más critico ,es fundamental. Hasta la fecha se le ha dejado al Bloc el control ( reparto de poder ) pero el tema se esta complicando y el PP va a por ello. Aunque también pudiera ser unos de los paripés PP/Compromis a los que nos tienen acostumbrados para » demostrar » a la ciudadanía que están enfrentados , cuando realmente en absoluto.
   En fin , que nos han tenido drogados con lo del saco rojo y saco azul . Pienso que ya es hora que los carcagentinos despierten y pasen a la acción.Que empiecen a implicarse algo y empiecen a analizar lo que ha pasado con los representantes que han escogido.
   ¿ alguien ha visto alguna diferencia con un Bloc con 3 representantes y con un Bloc de 6 ? Yo no.
   ¿ Y el psoe ? ¿ existe en Carcaixent ?
   Sólo veo oposición en Calatayud y Albert , y la de trabas que les estarán poniendo para poder ejercerla desde todos los demás grupos políticos.

 3. Es molt gracios que a ningu li interesa el consell hasta que pasa algo roin. Entonces tots som del consell. Si tant agrada el consell, perque no te sede ni prous diners per fer coses? Igual el PP fa com en Canal 9 i despues el tanca…

  Jajajajajajaja!

  • El Consell disposa de major suport municipal que la major part d’associacions i col·lectius del poble:
   -Disposa d’un despatx al viver d’empreses, cosa que tenen la gran majoria d’associacions i col·lectius locals.
   -Disposa també d’una subvenció municipal també molt superior a la major part d’entitats.
   Ara cal valorar si, en estes condicions, l’activitat que desplega és comparable a la que fan altres entitats ciutadanes i després decidir si el que hi ha que fer és donar-li més recursos o llevar-li els que te.
   Sempre em sembla molt graciós això de «no tenim prou diners per fer coses»!. Primer, perqué el primer deure d’un col·lectiu ha de ser buscar els recursos necessaris per autofinançar-se i després perquè es poden fer moltes coses sense diners.
   El CJC és un òrgan independent que sols pot tancar la desidia dels seus membres i no el PP ni cap partit.
   D’altra banda, el CJC ha de ser l’òrgan de representació de tota la juventut carcaixentina. Hui per hui, de forma objectiva, pense que està molt lluny de ser això.

   • Correcció, al primer guió, evidentment, la majoria d’associacions i col·lectius locals NO disposen de cap local municipal.

   • ja que voste es concejal i per aixó te tants datos,, podria dirmos el llistat de subvencions a entitats i que que pogam veure la comparativa

    • Vosté no te ni idea de qui ni qué soc jo, ni li importa.
     Jo no sé qui és vosté ni tinc cap interés en saber-ho. Sols m’interesa allò que vosté argumenta i done la meua opinió, que acompanye amb dades objectives i públiques.
     La llista de subvencions a entitats ciutadanes és pública. Si vosté te interés, la demana i compara.

     • Voste no dona dades objectives, si voste es sabedor de toto, perqué no la osa aci i ens facilita la informació. Si vaig al Ajuntament, a quí la demane, ¿a vosté?
      Fa riure amb el seu paperet.

 4. Que el consell no te prou diners, peró en la que està caiguent que voleu, més diners per a fer les chorraes que feu i damunt d´una forma totalment opaca, ja està be de chuplar dels diners públics. menejeu-se i financieu-vos d´un altre lloc.

 5. quan et refereixes a despatx, et refereixes a ixa habitació on no caben per reunir-se? quan parles de l’activitat desplegada et refereixes a que no es fa tant? mira que en un concert per la llengua, amb la meitat de pressupost que el ajuntament, es plenà la feve. pots dir el mateix del concert de Neus Ferri o de l’orquesta del paseo? amb ixos diners es col•labora en rastres solidaris, en material per a actes d’associacions juvenils, en el ral•li…de fet, han de fer micromecenatge perque els diners que doneu no són prou per fer tot el que fan!!
  Ino, tu ho hauries de saber, que vas ser el primer president del CJC!!

  • Quan em referixc a despatx parle d’un despatx a la seua disposició viver d’empreses. Si no caben, cosa que lamentablement no és gens freqüent, poden fer ús de la sala de reunions del mateix edifici, on cabran perfectament.
   Quan parle d’activitats desplegades parle d’activitats pròpies, generades pel Consell i qüestione, no critique, si eixes activitats responen als interessos i son representatives de la joventut carcaixentina.
   Qüestione, no critique, si eixe concert per la llengua respon als interessos dels i les joves de Carcaixent o principalment als interessos ideològics de certes persones. Abans eixe era el concert per la pau i la solidaritat; pot ser eixos valors siguen més representatius que els actuals.
   Que l’Ajuntament subvencione al Consell i que el Consell subvencione entitats i activitats ja subvencionades per l’Ajuntament, per a que després el Consell argumente que no te prou diners es qüestionable.
   Em pareix molt be que es col·labore en qualsevol causa solidària.
   El primer, el segon o el tercer president del Consell poden argumentar allò que els parega i jo també.
   I, per principi, evite criticar el treball d’aquells que dediquen el seu temps a promoure activitats per al poble, m’agraden o no. Sols done la meua opinió sobre una queixa en relació a aspectes concrets i ho faig amb dades objectives.
   Pau, ningú és sabedor de tot. Això sols ho diu vosté.
   Naturalment que les dades son públiques i a l’accés de tots els ciutadans. Tal volta estiga vosté poc posa’t a estes coses però, com tots, haurà de demanar-ho mitjançant una instància adreçada a la Sra. Alcaldessa.
   No crec que ni jo ni el meu paperet li facen a vosté gens de gràcia.
   Això si, sense problema i amb tota claredat li done li conteste els seus arguments i li done la meua opinió.

 6. Servix per a que els cachorros dels partits es peguen per a controlar una entitat que viu gràcies a la pasta que li afluixa l´ajuntament

 7. la cosa està en que el Consell va portar més de 1.000 persones a la FEVE. no se si es lo que la gent demana, pero per lo vist, els pareix millor ixe concert que el concert de Neus Ferri, el Botifarra o la orquesta de despues del rali. ha hagut algun acte en festes que agrupara tanta gent? no critiques perque el poble no viu nomes de discomobils.
  el problema de sala de actes, com tu saps, Ino, es que has de demanar permisos. per tant, si esta ocupada, i en el despatx no caben, no tenen on anar. perque no hi ha cap local al poble. ni per a joves, ni per a falles, ni altres associacions, ni grups musicals, ni res.
  i quan es deia concert per la pau i la solidaritat, anava menos gent al concert. i aixina i tot, mes que a les festes programades pel seu regidor Cortell.
  no t’agrada criticar, pero si enves de «per la llengua» se diu «per la pau i la solidaritat» molt millor, eh? clar, com el ajuntament colabora tant en ixos concerts…de fet, quant era de la pau i la solidaritat, vosaltres ajudaveu, eh? ah, no! que es ironia. no recorde vorevos per alli. se diga com se diga el concert, vosaltres haurieu de estar orgullosos de que es faça algo aci. ja siga en valencia, castella, ingles o xino. per tant, igual els que polititzen la llengua sou vosaltres…
  i el tema economic del consell…ara resulta que el mon tira perque vosaltres doneu diners a associacions a diestro i siniestro.
  jajajajajaja…
  es patetic, Ino.

  • Pocs arguments fan patètica la seua resposta. Anem per parts:
   -Hi ha gent a la qual li agrada el Botifarra, Ferri o les discomòbils i alguns mai no aniran al seu concert. Per tant, hi ha que preparar activitats per a tots, siguen 1.000 o siguen 100. Que es preparen coses també per a les minories és allò que vostés prediquen, no?. Si a vosté li agrada eixe concert faça el que li parega, que jo no li he dit el contrari.
   -Ja ho crec que hi ha actes de festes on participen al voltant de 1.000 persones: el concurs de paelles, la cavalcada del ral·li, la processó de la verge, la prova final del ral·li, la pujada en bici a Soriano, la volta a peu… per cert, varies d’elles costen menys que el seu concert.
   -Al final serà que tenen poques ganes de treballar. Vol dir que per fer una instància i concretar quan està lliure el local ja no poden reunir-se?. Aleshores la resta d’associacions ho fan i no cauen rebentats de dolor. Que no podran reunir-se vostés també en el saló del centre de majors, en l’auditori de les dominiques, en la sala de la biblioteca municipal?. Xe, que van els 1.000 del concert?.
   -Vosté pareix que recorda poques coses!.
   Finalment, per als lectors en general i per a vosté en particular, un últim argument: objectiu i també lamentable, que demostra quan estan patint vostés per la falta de subvencions:
   Saben vostés quantes associacions i entitats juvenils de Carcaixent demanaren subvenció en 2013?. Seran 20, seran 10, seran 5?.
   UNA única associació i no es cobrirà el pressupost que l’ajuntament havia destinat que, per supost, per a vostés, sempre es poc!.
   Serà que no tenien boli? Que hi havia que fer masa papers? Que es feia poca falta?. La resposta la pot posar vosté

 8. OPINADOR, acabes de delatarte en tot. Per la unformacio que mous, pareixes un regidor! I del PP! I de joventut!
  Jajajajajajaja! Que trist es que una persona «publica» s’amague darre de un pseudonim. per cert, dos coses:
  1- no digues res de pseudonims. Jo no soc una persona publica. Tu si.
  2- ni et molestes en contestar. Tu mateix quedes en ridicul.

  • Més voldria vosté que saber qui soc jo!. Però, efectivament, tinc accés al regidor de joventut, la qual cosa no crec que puga considerar-se delicte.
   -Trist és que finalitze vosté així l’intercanvi d’opinions: qui calla, atorga!.
   -No soc una persona pública.
   -Pense que la seua no resposta, a la vista de qualsevol lector imparcial, el deixa a vosté on ha d’estar. No pot argumentar sobre dades objectives.
   -El ridícul no hem fa por però crec que eixe és el seu cas.

 9. Aprofitant un comentari del sr. opinador, vul fer una xicoteta reflexió. UNA UNICA associació juvenil en tot Carcaixent ha demanat subvencio??
  SOLS UNA!! Perq?? Doncs pq es la realitat!! Perq en estos moments sols hi ha una associacio juvenil al poble amb una programacio regular, i tot lo demés son grups fantasma amb l,objectiu de controlar el CJC. Un reflex total de la societat que tant critiquem, però que aci, al nostre poble, i en una part tant important com la joventut es reflexa així. Un associació en actiu i més de 15 montades sols per controlar i tindre el poder sobre una junta i un pressupost. Feu-seu mirar tots! Els de tots els colors.

  Per cert, per a una associacio que hi ha en actiu, l,han fet fora del seu local per falta de recolzament municipal, després d,això l,ajuntament es incapaç de cedirli un espai x a les seues activitats, posa tot tipus de problemes a la subvecio que presenta, i moltes coses més… Si ens llig el regidor de Joventut, també hauria de reflexionar al respecte..

  • Luis, quan tinga informació sobre l’actuació de l’ajuntament en el tema que vosté comenta li respondré amb detall però hem consta, per informació directa de membres de eixa associació, que vosté falta a la veritat en varies de les qüestions que ha exposat.

   • Tinc informacio directa com a membre de la junta de pares d,ixa associacio, i li puc asegurar que a dia de hui, les coses estan tal qual li dic. Pot dir-me en que falte a la veritat? Si vosté pot recalar la informació de part de l,ajuntament la cotrasta. Nosaltres ja hem parlat en algun regidor i hem quedat igual!

 10. Segons les meues informacions, les coses son prou distintes a com vosté les planteja:
  -Podria ser que vostés hagueren estat anys fent activitats amb xiquets en un local sense llicència ni condicions de seguretat per fer-les?
  -Podria ser que vostés tingueren problemes amb algun veí i que este haguere iniciat una denúncia davant el Síndic de Greuges?
  -L’Ajuntament hauria d’haver tancat el seu local el primer dia?.
  -L’Ajuntament ha estat anys intentant negociar amb este vei i aportant documentació al Síndic?.
  -S’ha mantés el veí el pleit i el Síndic ha obligat l’Ajuntament a tancar el local?
  -Els ha subvencionat a vostés l’Ajuntament algun any?
  -Quants anys i amb quina quantitat?
  -Han justificat vostés de forma correcta eixes subvencions?
  -La resta d’associacions locals tenen locals propis o de l’Ajuntament?
  -Han fet vostés alguna activitat en locals municipals?.
  -Els ha oferit l’Ajuntament a vostés locals per a ús puntual?.
  -Volen dir vostés que l’Ajuntament de Carcaixent no ha donat suport a Activa’t?
  Tal volta, Sr. Luis, ens puga vosté donar la seua versió del tema i jo li contaré la versió que donen altres membres del seu colectiu.

  • L’ajuntament va a tancar el locals fallers que no tenen cap tipus de llicencia i moltes queixes de veins? No, ixe tema no el toquem que ahi hi han molts vots. Alguns tb estan al sindic de greuxes i vostes no fan res
   Me parla de l,ajuntament que porta mes de 10 anys utilitzant un magatzem de ribera sense cap tipus de permis, i autoritzant que entren 1000 persones alli dins? Ja tenen sort els responsables que alli no haja passat cap desgracia..
   No parle de permisos que sabem q quan vol se fa la vista gorda i quan no, no. Just en ixe tema lo unic que poden fer es callar.

   Jo no dic que l,ajuntament no haja recolzat a Activat, pero per a ser l,unica associacio juvenil del poble en funcionament no s,ha tingut massa en compte. Les subvencions s,han donat des de fa uns anys, i s,han justificat correctament (pq sino no ens les haveren donat, no?). I parlant de subvencions, pot explicarme voste que te ixos contactes al ajuntament, perq una subvencio anual, per al 2013, es convoca a finals d,any?

   • Veig que no ha contestat la gran majoria de qüestions, així que no pareix que vaja jo molt desencertat.
    -Vosté mateix reconeix que el tractament que els ha donat l’Ajuntament a vostés ha segut el mateix que a la resta d’associacions que posa per exemple ja que vostés porten anys en eixe local i l’ajuntament no l’ha tancat, així que, en este tema, pareix raonable que el que hauria de callar és vosté.
    -L’Ajuntament pot o no fer la «vista gorda», en el seu i en qualsevol cas, fins que s’esgote el procediment però si hi ha una denúncia, una volta es pren una resol·lució ferma, del síndic o de qualsevol òrgan judicial, ja no, i eixe és el punt en el qual es troben vostés.
    -Si l’Ajuntament ha mantés locals en funcionament sense llicència, algú de l’Ajuntament ha assumit la responsabilitat. Així que vostés poden fer el mateix: assumixquen vostés la responsabilitat, facen cas omís dels requeriments, tiren avant en eixe local i assumixquen també vostés les conseqüències.
    -O siga, que han rebut varies subvencions (ha oblidat vosté dir l’import) i ara diu que s’han posa’t problemes?. Diga vosté, quins problemes?.
    -Supose que la subvenció es convoca quan es pot pagar però en el cas que vostés no pogueren justificar correctament els gastos en desembre, com ho anaven a fer abans de desembre?.
    -Crec que jo li he contestat a tot però també crec que vosté no!.

    • M,ha contestat a tot? Del magatzem de ribera no veig que haja dit res…

     Mire, no es la meua intenció discutir amb vosté. Com a pare estic molt agrait per la feia altruista d,uns monitors abans i altres ara que han intentat donar continuitat a un treball de fa més de 30 anys, i per això m,ofén la manca de recolzament municipal.

     • Li he contestat a tot: li he dit que si l’ajuntament ha mantés el Magatzem en eixes condicions, ha segut perquè algun regidor ha assumit eixa responsabilitat i que vostés poden fer el mateix: si troben a algu disposat a assumir-la.
      La meua intenció tampoc és discutir amb vosté. Compartixc l’agraïment als monitors actuals, als anteriors i a totes les persones que ofereixen el seu temps fent activitats per al nostre poble.
      Però no crec que hi haja hagut manca de recolzament municipal sinò falta d’informació al respecte.

  • SI, Luis ja veu que el regidor de joventut els ha llegit, que obren en el seu poder (del concejal), com cal, totes les dades…pero ja veu que ni contesta amb firma, ni recomana al potent gabinet de comunicació que comunique…..
   qui contesta es OPINADOR, d´ahir a hui ja ha fet la seua instancia demanant informació i en unes hores li han contestat e informat de tot., pels i senyals,Com sempre. De risa, OPINADOR ¿A quí vol enganyar ?.
   A mi tampoc m´ha superat mai la feina. De manera que seguirtemos SIEMPRE UNIDOS:

   • Vosté, carcaixentí, continua sense enterar-se (o voler enterar-se) de la pel·lícula. Jo no he fet cap instància ni he dit que la fera; això sols ho ha dit vosté. He preguntat directament i directament se m’ha contestat.
    Ni necessite ni vull enganyar ningú però si vosté vol enganyar-se, allà vosté!.
    Així que vosté a la seua i jo a la meua.
    Seguirem com vosté vullga que a mi tant me va!.

 11. Pa pixarse i no parar
  Observe Luis, ja veu que continua contestant el poten gabinet de comunicació del MIA (disfrasat de opinador). Directament pregunta, i ben aviat directament li contesten. Al altres ens ha demanat que ho podem preguntar per instància i per registre oficial.
  Que si, que sí, opinador, que aci l´unic enterat es vosté ( o l´unic que no vol enterarse). Seguirem, home, seguirem…mire, per exemple encara no ha aclarit les coses de les que li parlava el dia 28. Ja veig que no m´estima molt i a preferit contestar a altres. Ho entenc, ho entenc.
  Ara que ja ha acabat el plenari, i estará un poc mes lliure, a vore si ens dedica unes parauletes. I tranquil, que a mi també tant me va. Salut.

  • Vosté pot pixar sense para fins que es buïde!.
   Supose que si vosté coneix personalment a algun regidor, del govern o de l’oposició, pot preguntar i obtindrà la informació igual que jo, a no ser que no tinga cap interés en preguntar ni informar i que els seus interessos siguen altres!.
   Personalment estic igual d’ocupat abans d’un Ple que al llarg del Ple o després del Ple encara que tal volta vosté no pot dir el mateix!.
   No te vosté ací cap comentari el dia 28 però si vol preguntar alguna cosa, com sempre, estic a la seua disposició.
   Salut a vosté, que li farà més falta!.

 12. Molt amable, com sempre. Sense arguments, com sempre. Equivocat, pero del tot, com sempre, en el que diu, suposa o inventa al escrit anterior.
  Per cert, segur que m´ha llegit el 24, en la noticia de que el jutjat d´Alzira….
  Jo també, com a jubilat, estic igual d´ocupat…abans, en i després tal vosta vosté no pot dir el mateix.
  Es un plaer seguir el seu joc.
  Ahir mateixa va repetir (en veu de Ino Signes) el argument que aci repeteix i repeteix… tots poden preguntar i informarse en l´Ajuntament.. Que casualiat, veritat.

  • Gràcies!. Amabilitat amb amabilitat es paga!.
   Naturalment pot dir i pensar vosté el que li parega, però que jo no done arguments el deixa a vosté en un nivell d’argumentació molt deficient!.
   El plaer és compartit!. No sé qui va repetir res ahir, jo no compartixc les seues aficions (a Deu Gràcies!).
   Si, efectivament, supose que la veritat és l’argument més repetit; vaja, tota una casualitat que algú diga que tots poden preguntar i informarse a l’Ajuntament!.
   Podria fer vosté la prova; pregunte, a vore si després pot dir que no l’informen!.
   En fi, ja que te tant de temps, pot ser es sorprenga de que així traurà més trellat!.
   Disculpe’m, jo no seguixc el seu joc: sols jugue al meu!.

   • Doncs, si, ho puc dir, he preguntat personalment i després de 9 mesos no han contestat. Com vosté diu, comprendrá que no done mes dades…

 13. No, alló de que» sols jugue al meu», tots ho hem entes. Pot dir el que li parega.
  A Deu gràcies hi ha gent que sabem llegir.
  Segueix sense contestar.

 14. Això del CJC es un xiringuito que deu ser suprimit i prou. Això es el que han fet al Ajuntament de València i ningú ha notat la diferencia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here