Naix a Alzira Nivel10 FM (98.7) una ràdio «àgil i dinàmica» d’àmbit comarcal

5
174

Una experta radiofònica, Ana Martínez Pérez, és la directora i productora de «Nivel 10 FM», nova  emissora de ràdio instal.lada a Alzira, en la freqüencia 98.7, amb vocació comarcal. S’escolta a la Ribera i a les comarques limítrofes, com la Costera, la Safor i l’Horta Sud, però està destinada, preferentment, a l’audiència de la comarca del Xúquer.

L’informació i la música són els seus pilars fonamentals, «fem una programació mixta, pretenem que siga una ràdio de proximitat amb un tractament de cadena, amb una programació musical ben elaborada i tratada amb continguts locals d’elevat interés», confessa Martínez a Riberaexpress, des de la seu al carrer Curtidors.

Informativa i de companyia

Ana insisteix en que siga una «ràdio informativa i de companyia» que està recolzada «per un grup de gent que ha apostat molt per este projecte».

Conta amb una programació de 24 hores i el seu objectiu és fer «una ràdio diferent, àgil i dinàmica per a la nostra comarca». La directora avança que «Nivel 10 FM» eixirà al carrer per cobrir tots els events que siguen d’interés per a la nostra audiència».

La jove ràdio  té previst incorporar durant els pròxims dies; debats, tertúlies, entrevistes, programes fallers i esportius entre d’altres, arran l’acord de col.laboració al que ha arribat amb el diari digital Riberaexpress.

Ana transmiteix a l’audiència tot el seu entusiasme i experiència radiofònica gestada des que començà a treballar en la ràdio fa una vintena d’anys. Als 17 anys aconseguí una beca de RTVE i entre els 18 i 26 anys treball’a en la SER, concretament en Ràdio València i Radio Dial. Ha estat en Hoy por Hoy junt a Iñaki Gabilondo i ha passat per Ràdio Costa Latina i col.labora amb la Mega de Miami.

Últimament ha estat en Ràdio Express i Ona Uno de València fins recalar a Alzira on viu ara i a la que, tot i ser natural d’Aiora, està vinculada des de fa 14 anys.

Ana Martínez està convençuda que Nivel 10 FM calarà entre l’audiència de la comarca davant la seua fòrmula àgil i dinàmica; «tots els dies rebem nombrosos watsapp procedents de distints pobles de la comarca felicitant-mos i donant-nos el seu suport».

5 Comentarios

 1. Hola.
  Ens unim a les felicitacions que esteu rebent i vos desitgem una llarga trajectòria.
  En estos moments en què als valencians ens han llevat tant televisió, com ràdio, és d’agrair que s’òbriguen noves portes de comunicació, tant locals com comarcals.
  Una salutació.
  Pasqual Martí
  Demócrates Valencians

 2. Als que hi han elaborat la noticia, sels ha oblidat3 lo mes important: la frecuencia en que emitix aquesta radio, Sabem el nom, pero no hon apareix al dial de la FM. ¿No vos pareix?

 3. Gràcies Mestre! estas en totes, ja apareix la freqüència en l’article (98.7). Ara bé Nivel 10FM conta amb la corresponent web i a més apareix en un banner a este mitjà digital.
  Però que conste que eres l’únic que s’ha adonat de l’oblit.
  Una abraçada Alfonso

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here