L’atleta suecana Isabel Bayona aconseguix la medalla d’or en el Provincial de llançament de pes

0
413

La jove atleta suecana Isabel Mª Bayona García-Pando ha aconseguit la medalla d’or en llançament de pes en el Campionat Provincial Aleví d’Atletisme, celebrat este cap de setmana en el velòdrom Luis Puig. La competició, en la qual van participar un total de 18 atletes, va estar molt igualada. Isabel va obtindre la seua millor marca amb 6,59 metres, amb la qual cosa demostra ser una digna successora de son pare, Ricardo Bayona, actual c

Isaabel Bayona en el centre de la foto

ampió d’Espanya de llançament de pes en la categoria de veterans.

Altres atletes que van aconseguir destacar en la competició van ser Mateo Columbí Oltra, en les proves de 60 m. i 500 m., Carmen Rondán Pérez, en 60 m. i longitud, i Carla Grau Vázquez, en 60 m. i longitud. El matí de dissabte es va disputar el Provincial Infantil en el qual una altra atleta del Club, Maya Loredana Mongueli, participava en la prova de 60 m. i va aconseguir una marca de 9”32.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here