La Colla d’Algemesí orgatniza el II Concert d’Intercanvi

0
269

El pròxim dissabte tindrà lloc al Teatre Municipal d’Algemesí el II Concert d’Intercanvi que organitzat per la Colla d’Algemesí començarà a les 19,30 hores. En aquesta ocasió serà la Colla La Llocà d’Albalat de la Ribera la invitada a compartir escenari. Amb aquestos concerts la Colla d’Algemesí pretén expandir les seues relacions amb altres agrupacions amb la mateixa finalitat, que és la de la difusió de la música dels nostres instruments tradicionals.
La vesprada musical començarà a les 19.00 hores amb un passacarrer que anirà des de la Plaça Major de la ciutat fins el Teatre Municipal. A continuació, a les 19.30 hores, es donarà pas al concert.
En la primera part d’aquest actuarà la Colla La Llocà d’Albalat de la Ribera, baix la batuta del seu director Ximo Borràs. En la segona part, serà el torn de la Colla d’Algemesí, baix la batuta d’Antoni de la Asunción. Finalment, per a concloure l’intercanvi, ambdues Colles s’ajuntaran per a interpretar dues obres.
Les entrades es podran adquirir en les taquilles del Teatre Municipal d’Algemesí el dijous 23 de gener, en horari de 18.30 a 20.00 hores, o una hora abans el dia del concert.
La Colla d’Algemesí
www.lacolladalgemesi.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here