Sueca repartix 2.800 panets en la processó de Sant Antoni

0
335

L’Associació Amics de Sant Antoni Abad, presidida per Vicent Lledó “Pío”, va celebrar ahir diumenge la tradicional romeria pels carrers de la ciutat i la posterior benedicció d’animals. Prèviament, es va celebrar una missa en l’església de La Miraculosa i, a continuació, es va iniciar la desfilada d’animals per a la seua benedicció. En primer lloc van ser les mascotes més xicotetes i després van desfilar, per alguns dels carrers del municipi fins a arribar a la porta de l’església, cavalls i un gran nombre de carros de ciutadans de Sueca, però també d’altres poblacions com ara Cullera, Algemesí, El Perelló o Sollana.

Per al president de l’Associació, Vicent Lledó, “hem tingut molta sort amb el temps, que ens ha acompanyat, i ha eixit tot perfecte. La gent com sempre s’ha bolcat i ha acudit a presenciar la desfilada; i els cavalls i carros han lluït amb les seues millors gales gràcies als seus amos”.

Al voltant de 2.800 panets es van repartir a tots els participants i als assistents a la missa. En esta edició, la número 19, i com mana la tradició, es van rendir homenatges a quatre persones molt vinculades al món dels cavalls. En esta ocasió van ser Antonio Cordellat, Julián Beltrán, Joaquín Mompó i José Maiques, qui van rebre una placa commemorativa de mans de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here