El PP de Carcaixent «intenta l’asalt» al Consell de la Joventut segons Joves amb Compromís

11
441

Joves amb Compromís denuncia que el PP de Carcaixent pretén fer-se amb el control del Consell de la Joventut de Carcaixent.

El màxim òrgan de participació juvenil de Carcaixent té prevista la celebració d’una Assemblea General per al pròxim diumenge, 26 de gener, data en la qual s’ha d’elegir la nova Comissió Permanent, òrgan que governarà l’entitat durant els pròxims dos anys.

Set associacions juvenils noves

I és que, segons explica Natxo Escandell, portaveu de Joves amb Compromís de Carcaixent: “és més que sospitós que, el mateix dia, demanen l’alta en el Consell set associacions juvenils de nova creació, constituïdes en els últims mesos amb uns estatuts pràcticament calcats, que no ens consta que hagen organitzat mai una sola activitat. Si açò per si sol ja és greu, encara ho és més que estes set noves associacions hagen presentat una candidatura a Comissió Permanent, encapçalada per NNGG del PP, entitat membre que no ha col·laborat en cap activitat de les organitzades pel Consell en els últims anys, ni tan sols ha fet publicitat dels actes programats des de l’òrgan de participació dels joves”.

I continua dient: “de les huit persones integrants de la candidatura, la gran majoria són militants i simpatitzants del PP. I algunes, fins i tot, membres de la nova executiva local del Partit Popular”. Tot el contrari a la pluralitat, diversitat i integració de totes les sensibilitats al si del Consell, que tant han reclamat els delegats de NNGG del PP en les darreres assemblees generals.

Natxo Escandell afegeix: “des de Joves amb Compromís considerem que és més que evident que estes set entitats s’han constituït ex professo, en una maniobra partidista, amb l’únic objectiu que NNGG del PP és faça amb el control del Consell”.

I finalitza dient: “si tant d’interés tenen des de NNGG en participar en la vida diària del Consell, el primer que haurien de fer és arrimar el muscle i convéncer els seus majors que tornen a dotar el Consell d’una seu en condicions, o de que augmenten la dotació econòmica de la subvenció que l’ajuntament dóna, no sols al Consell, sinó també a totes les associacions juvenils.”

Joves amb Compromís
Carcaixent

 

11 Comentarios

 1. Si no me falla la intuición, en los estatutos del CJC en el apartado de ingreso, debería de haber uno en el que se pida una memoria de actividades. Si se cree que es falsa simplemente no se les deja entrar, y que sean esas asociaciones fantasma las que demuestren ante un juez (si van por la vía judicial) que realmente han hecho esas actividades.
  Por otra parte… Joves de Compromís, podríais hablar con vuestras colegas de Alzira y a ver si ponen tanto interés en entrar en el Consejo de Alzira donde algunos estamos dándonos cabezazos contra asociaciones fantasma de NNGG.
  Salud y ánimo!

 2. Joves amb Compromís probeu de la vostra mateixa medicina. Vosaltres també esteu al poder del CJC per associacions que no han fet mai ninguna activitat; així que…

 3. Como siempre , los partidos políticos intentando meter las narices en todos sitios , intentando acallar la voz de la sociedad civil.
  Si los jóvenes no reaccionan ante eso , podemos darnos por muertos. Ya es hora que la gente decente empiece a implicarse en su futuro.
  ¡¡¡ Pero ojito !!! esto no es sólo cosa del PP , el pastel es único , ellos saben que sólo cambiará la forma en que se lo reparten los de siempre.
  Nunca se va a conseguir desde dentro de los partido ( no te dejan , y si lo intentan , los expulsan ).

 4. Podria dir algu quines associacions son ficticies? Perque jo estic a senda&pedal i som un grup d’amics q eixim amb bicicleta de muntanya des-de fa mes d’un any sense cap identificacio politica, i anem en la supossada candidatura invasora…

 5. pues ja es casualitat que la teua associacio se presente al consell el mateix dia que les atres 6 que van en la teua candidatura, no? jajajajajajajaja!

  ni pp, ni bloc ni ningu. el consell no servix de res! val la pena que tanquen el xiringuito! i ixos diners per a atres coses mes importants, que no sera perque no fa falta…

 6. M´agradaría molt JOVES AMB COMPROMIS saber la vostra opinió sobre els silencies de Compromis respecte a altres temas locals que he indicat en dies posteriors al vostre comunicat. Y sobre els que el grup COMPROMIS esta m,oltr calladet¿Qué vos pareix? Esteu d´acord?.
  Vinga, a reivindicar, joves amb compromís!

  • Doncs bé, ja veig que no teniu opinió, si de joves ja poden amb nosaltres, perdem credibilitat,. JOVES AMB COMPROMIS de alló que mane el partit. No cal que feu mes manifests. Ho tindren en compte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here