Almussafes convoca un taller pràctic per a tindre èxit en les entrevistes de treball

0
232

Entre les línies d’actuació que desenrotlla el consistori d’Almussafes per a impulsar l’accés al mercat laboral i consegüentment reduir la taxa de desocupació local destaca el programa d’orientació per a la busca d’ocupació. La iniciativa, convocada des de l’Agència de Desenrotllament Local i Promoció Socioeconòmica (ADL) s’està desenrotllant des de fa diversos anys i dimecres que ve dia 22 se celebrarà el primer taller de l’any 2014, una acció totalment pràctica centrada en les claus per a afrontar les entrevistes de treball.

Facilitar i impulsar la inserció professional dels veïns de la localitat és una de les principals línies d’actuació sobre la qual incidix la Regidoria d’Ocupació d’Almussafes. De fet, en el marc del desenrotllament de les diferents estratègies previstes en el Pla d’Ocupació Local d’enguany destaca l’oferta contínua de tallers d’orientació laboral, un ampli palmito de cursos pràctics i gratuïts, d’aproximadament tres hores de duració, “amb els que pretenem proporcionar ferramentes bàsiques que resulten efectives a l’hora de buscar treball”, explica la regidora d’Ocupació, Mª Carmen Sants Joans.

El primer taller oferit enguany se celebrarà dimecres que ve dia 22, entre les 9.30 i les 12 hores en la sala de conferències del Centre Cultural. El programa formatiu, que impartirà Núria Ramírez, tècnic en orientació laboral, versarà sobre les claus per a superar les entrevistes de treball, valent-se per a això d’un total de nou accions pràctiques que els assistents podran aplicar cada vegada que s’enfronten a una trobada d’este tipus.

La forma més adequada de saludar a l’entrevistador, la importància del contacte ocular, el volum i la qualitat de la veu a l’hora de respondre a les qüestions plantejades i la manera de contestar les preguntes clau formulades habitualment en les entrevistes seran objecte de pràctiques grupals del taller Així mateix, els assistents també s’enfrontaran als models d’entrevista passiva i agressiva, realitzaran proves psicotècniques i duran a terme una dinàmica de grup, exercici que últimament ha adquirit una gran rellevància en les proves per a aconseguir un lloc de treball.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here