Un any de Compromís a la Ribera

0
294

En aquests dies es compleix el primer any de la constitució de Compromís a la Ribera. Concretament el 16 de gener fa un any de l’Assemblea de la Ribera Alta, i el 17 la de la Ribera Baixa. Ha estat un any ple de treball, trellat i il·lusió. I tenim la ferma voluntat de seguir així, i encara amb més ganes.

Compromís es va constituir fa un any a la nostra comarca amb un propòsit ben clar: treballar pel benestar de les persones, posar la política al servei dels ciutadans i ciutadanes, i defensar els interessos dels valencians en general i dels riberencs en particular.

Un any en el que no hem parat de treballar teixint complicitats i amistats. Des de l’honestedat, la generositat i el compromís per construir una societat millor, estem bastint aquest projecte. Projecte al que cada vegada s’hi suma més i més gent. Persones a títol personal, i també grups de ciutadans i ciutadanes que des de plataformes polítiques locals volen participar en aquest projecte innovador i al servei de la gent que és Compromís.

Molt ha estat el treball que hem fet. Cal fer menció especial de la creació de la plataforma Compromís per l’Aigua. Des d’ella estem treballant (amb Més Algemesí i Gent d’Antella) per aconseguir aigua de qualitat a les nostres cases, i perquè el nostre estimat Xúquer continue viu. Per això estem informant del Pla de Conca del Xúquer que el govern del PP de Madrid ens vol fer engolir. Un pla que agarra l’aigua que estalvien els nostres llauradors i la “regala” a María Dolores de Cospedal, i a canvi no concedeix ni una gota d’aigua als nostres pobles.

Compromís és la casa comuna de totes aquelles persones que pensem que els valencians i valencianes necessitem una força política d’estricta obediència valenciana, que no depenga de ningú i que defense els interessos del nostre poble. Compromís és la casa comuna de totes aquelles persones que lluitem per una societat més justa, una societat on totes i tots tinguem les mateixes possibilitats d’arribar a la mateixa meta, independentment de la nostra procedència. Compromís és la casa comuna de totes aquelles persones que aspirem a tindre una economia al servei de la gent, una economia sostenible en un territori sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Fem el nostre primer any, i encetem el segon encara amb més ganes i il·lusió.

Compromís Ribera Alta
Compromís Ribera Baixa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here