L’alcalde d’Algemesí visita l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

0
533

L’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramon García, i el regidor de Cultura, Gabriel Palop, han mantingut hui una reunió de treball amb el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer, en la seu de Sant Miquel dels Reis, per a iniciar una línia de col·laboració institucional per al foment d’activitats culturals en valencià.

El president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha proposat a l’alcalde d’Algemesí la firma d’un conveni per a formar part dels municipis vinculats a la institució normativa, com ara els ajuntaments d’Alcoi, Alzira, Dénia, Gandia, Vila-real o Vinaròs, i participar del programa d’ajudes dirigides a la difusió del valencià.

Igualment, en la reunió s’ha tractat l’edició, dins de la col·lecció gràfica, d’un còmic dedicat a les danses i torres humanes que conformen la Muixeranga d’Algemesí, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat, una proposta que els regidors han rebut amb satisfacció i que podria ser una realitat en les pròximes festes de la Mare de Déu de la Salut.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here