Espectacle Estellés a la sala Simbiosi de la mà del Grup Arrels de Carcaixent

0
388

El proper dissabte 25 de gener, a les 23h a la Sala Simbiosi, situada a Alzira, el Casal Jaume I – Grup Arrels de Carcaixent tindrà el gust de presentar ESTELLÉS: DE MÀ EN MÀ. Un espectacle eròtic-festiu durant el qual Francesc Anyó i Borja Penalba perpetren, diuen, riuen, canten, ploren i mengen Estellés. I sí. De follar o de morir també en poden parlar. Bé. Fins a la Resurrecció de la Carn.


Francesc Anyó és actor. Ha fet teatre, televisió, curtmetratges, doblatge, publicitat, lectures dramatitzades, recitals, traduccions i adaptacions teatrals. Porta molts anys dedicant-se al món actoral sobretot en l’àrea de doblatge i publicitat principalment per a ràdio i televisió. Ha fet documentals, pellícules, sèries, material complementari de llibres de text de diverses editorials entre altres coses.

Borja Penalba és un compositor, productor, arranjador i músic, que ha treballat, entre d’altres, amb Feliu Ventura, Lluís Llach, Lluís Danés, Obrint Pas, Miquel Gil, Joan Amèric, Marc Parrot, Sílvia Pérez Cruz, Bruno Oro, Albert Pla, Lídia Pujol, Elena Gadel, Verdcel, Aspencat o Andreu Valor. Va formar part del grup valencià de rock Dropo.

Un video de mostra: http://youtu.be/zTVzA2dPW7A

Les entrades estan a la venda al propi Casal, a la sala, i a les llibreries Samaruc d’Algemesí, La llibreria d’Alzira, la cafeteria El Secreto del Alma i el restaurant Antonello Ahullana de Carcaixent, al preu de 10€.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here