Més Algemesí considera que Fabra s’ha «burlat» dels llauradors

0
259
Vicent Garcia i Alberto Fabra ahir en Copal

MÉS ALGEMESÍ vol manifestar el seu rebuig més absolut a les paraules de Fabra recollides hui per la premsa demanant més “solidaritat” als llauradors de la Ribera. Fabra deuria saber que els llauradors de la Ribera són els més perjudicats per la nova assignació del nou Pla de Conca, ja que perden més de 200 hm3 per al reg, però a canvi, la Ribera no obté cap concessió directa d’aigües superficials per a beure, sinó que s’ha d’acontentar amb una permuta que ha de pagar el ciutadà.

Hipòcrita acord històric

El President, hipòcritament, reclama un “acord històric” i continuar les “negociacions” quan ell no ha sigut capaç de negociar ni d’acordar una concessió d’aigua de boca per a la Ribera. De manera unilateral imposà als alcaldes popular, amb el Sr Comos com a sicari, l’acord de la Comunitat d’Usuaris entre municipis i la USUJ sense cap tipus de negociació ni diàleg. El Sr Fabra, “colpista mediàtic”, ha demostrat suficientment que no és una persona dialogant ni negociadora. Que vinga ací a demanar que es reobriga un tema que ja estava tancat –que la toma del transvasament seria en l’Assut de la Marquesa-, que vinga ací a recordar-nos que des del Vinalopó reclamen aigua de més qualitat, quan la que se’ls envia té qualitat suficient per regar, al mateix temps que en obliga a les víctimes de la contaminació, a pagar pe la solució, és intolerable i demostra, una vegada més, que per als dirigents populars la Ribera és sols una mena de colònia hídrica a explotar. Fabra ve a burlar-se de nosaltres en la cara, en tracta com a ciutadans de cinquena i damunt és rebut per les nostres autoritats. Almenys els alcaldes populars de la Ribera han tingut la dignitat de no venir a formar part d’aquesta comparsa, cosa que dissortadament no ha fet l’Alcalde d’Algemesí.

Hipocresia de l’alcalde
Lamentem també profundament l’actitud totalment incoherent i hipòcrita de la màxima autoritat d’Algemesí que signa un conveni totalment lesiu per al interessos d’Algemesí, acceptant pagar per una permuta, i posteriorment, en el Consell de Salut del Departament de Salut de la Ribera, vota pel contrari, per “l’assignació del volum d’aigües superficials del Xúquer necessari per a canviar l’origen del volum total d’aigua assignat, fins ara de fonts subterrànies, per al proveïment de les poblacions de la comarca de la Ribera del Xúquer, xifrat en 22,5 hm³/any.” MÉS ALGEMESÍ denuncia el doble joc de la màxima autoritat d’Algemesí, que segons on està diu una cosa o la contrària. Si tan clar té que el millor és un canvi en origen, i no una permuta, tal i com el seu vot en el Consell de Salut demostra, que retrocedisca l’acord de la Comunitat d’Usuaris, que tant en perjudica, i que plante cara a la Generalitat. La seua covard actitud és molt perjudicial per als interessos d’Algemesí. Però com és evident avantposa les seues aspiracions polítiques per ocupar un càrrec en l’administració autonòmica als interessos d’Algemesí.

Això quedà ben patent ahir quan, essent l’únic alcalde de la Ribera, no li demanà a Fabra cap concessió.
El govern de Fabra, ataca constantment a la Ribera i Algemesí, especialment en matèria hídrica. per això MÉS ALGEMESÍ, seguint la convocatòria de Xúquer Viu, eixirà el proper dissabte 18 a recollir signatures al Mercat ambulant d’Algemesí per a dir-li al Sr Fabra que ja hi ha prou de burlar-se de nosaltres. Sota el lema “Ens neguen l’Aigua. La Ribera vol aigua del Xúquer per beure”, explicarem als ciutadans el greuge, no sols comparatiu, sinó també econòmic que estem sofrint els riberencs.

Josep Bermúdez
Portaveu del grup municipal

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here