La policia d’Alberic culmina la «Campanya de consum segur»

0
200

A principis d desembre del 2013, Serafí Castellano, Conseller de Governació i Justícia, amb Máximo Buch, Conseller d’Economia, Industria, Turisme i Ocupació, presentaren la “Campanya Consum Segur”, amb l’objectiu de realitzar inspeccions de control en centres comercials, juguete-ries, basars, tendes multi-preu, polígons industrials amb centres de majoristes i altres establiments, per a la comprovació del degut compliment de les nomes de seguretat de l’establiment i dels productes, extensible també als venedors ambulants.

Javier Hernández, Cap de la Policia Local d’Alberic, ens a comentat a Riberaexpress, que sent una sensibilitat davant les campanyes que es promouen en matèria preventiva i velant pel compliment de les normes, per a que el ciutadà puga estar tranquil en les seues i servicis que s’ofereixen en Alberic, i per això s’havien adherit a esta campanya, i havien participat en una jornada formativa  per a personal  dels Cossos de Policia Local, on es donaren a conèixer el marc normatiu regulador del consum, aixina com possibles actuacions des de la perspectiva policial.

Abans d’eixir a fer les  inspeccions, havien rebut informació de Conselleria de Governació, de productes detectats i que no complien les normatives de seguretat, i entre ells es trobava el famós làser, en forma  de lla-ver, o un metxer en forma de pistola, molt aconseguida i que pareixia de veritat.

La Policia Local, al costat del ciutadà

A vegades, continua diguent Javier , el ciutadà no s’ha dona dels serveis que fan els membres de la Policia Local, com este per exemple, i en el que puguem dir, que els comerços d’Alberic, que s’han inspeccionat i que per les festes de nadals, tenien a la venda productes susceptibles de incomplir normes, han passat la proba satisfactòriament tots, tant en la part administrativa, relacionada en  llicencies i normatives, i en productes sos s’ha requisat una partida de “multímetres electrònics, i algunes mangueres de goma amb llums de colors”, per perillositat en el seu manejo.

En acaba dient, que es la primera vegada que una campanya com esta, fa la Policia Local d’Alberic, en la que ell personalment ha participat, junt a un oficial i diversos agents de la policia, i que continuaran fent inspeccions al llarg de l’any.

Lo requisat s’envia al Servici d’Inspecció de Consum, de la Conselleria de Comerç, amb un informe, per a que determinen la gravetat del tema.

Ha demanat la col·laboració de la ciutadania, per a que comuniquen a la Policia Local les anomalies, que puguen trobar-se en estos locals, o la perillositat que presenten alguns productes, com per ejemple, gomes d’esborrany en forma de productes alimentaris.

En definitiva, els Comerços d’Alberic, son fiables per a realitzar les seus compres.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here