La potabilitzadora donarà aigua a finals d’este mes als sis primers municipis

0
336
Fabra i Císcar este migdia a Algemesí

La potabilitzadora que està construïnt la Generalitat proporcionarà el primer xorro d’aigua potable «a finals d’este mes ó principis de febrer», segons ha explicat hui el president del Consell,Alberto Fabra, en Algemesí als mitjans de comunicació que han seguit la seua visita a la Copal.

La nova i polèmica instal.lació proporcionarà aigua, només a sis municipis, mentre que Algemesí la rebrà «a finals d’any» i la resta, fins completar 13 pobles riberencs deuran esperar a mitjans del 2015, segons paraules del cap de l’execuitu valencià.

Pel que fa al Pla Hidrològic del Xúquer, més concretament de la possibilitat que contemple una segona toma d’aigua a Antella ó Cortes de Pallás, Fabra no s’ha mullat gens; ha dit que l’exemple a seguir és «el del TGajo-Segura», que «tenim que parlar i escoltar a tot el món» i ha apelat «a la solidaritat» i «al consens».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here