El president de la Copal ha exigit «compromís» i denunciat la importació de cítrics davant Fabra

0
429
Torrent durant la seua reivindicativa intervenció

El president de la Cooperativa Agrícola  -Copal- Josep Vicent Torrent, ha fet  un discurs molt reivindicatiu davant el president de la Generalitat, durant la visita de hui a les instal.lacions d’Algemesí. Torrent ha exigit al Consell «esforç i compromís» a més de «la defensa dels interessos del nostre sector».

Ja està bé

Ha criticat la importació de cítrics procedents de Sudàfrica «ja està bé» ha dit amb rotundedat, així com els robatoris en el camp i ha ficat com exemple el recent robatori de plançons en dos camps de caquis.

El màxim dirigent de la Copal ha insistit en que les administracions deuen «reforçar l’agricultura i fer una forta aposta per les cooperatives que amb la investigació i innovació aporten valor afegit».

Torrent s’ha mostrat orgullòs de presidir la primera cooperativa d’Espanya en la producció i comercialització de cítrics, una cooperativa que data de fa 95 anys, que conta amb més de 5.000 socis i 2.000 treballadors. Copal paga 700.000 euros setmanals en jornals, exporta a 35 països el 90% de la seua producció i  factura 51,2 milions d’euros anuals.

El president de la Copal ha culminat la seua reivindicativa intervenció assegurant que «estem preparats per al futur» i ha sigut optimista en assenyalar que » de segur que anem a superar esta crisi».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here