Ferrer II: «És molt bonic que s’enrecorden de mi»

0
489
Ferrer (dreta) l’any 1963

Ferrer entre l’alcaldessa i la fallera major infantil

L’extrinqueter, Jesús Rodríguez Ferrer, «Ferrer II» (Alzira, 1937), ha sigut homenatjat esta vesprada al trinquet d’Alzira  per tot el món de la pilota valenciana al que no han faltat figures mítiques com Genovés i d’altres. «És molt bonic que s’enrecorden de mi, la pilota em reporta  bons records» manifestava a Riberaexpress moments abans de rebre el reconeiximent de la Federació de Pilota Valenciana i de l’Ajuntament d’Alzira que li ha concedit l’insígnia d’argent de la ciutat. La seua neta, Maria Nácher, actual fallera major infant

Ferrer II durant l’homenatge

il d’Alzira ha estat al seu costat, igual que la seua família així com nobrosos fallers de la comissió Camí Nou, d’on és faller.

Ferrer II ha reconegut estar molt a gust durant l’homenatge on ha gaudit de dos partides «molt interesants». Ha explicat que hui les pilotes «són més dures, pesen més que les d’abans» i ha lamentat que «no vagen als trinquets tanta gent com abans».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here