Els veïns de la zona de pubs d’Alzira demanen la dimissió d’Eliseo Candela i l’alcaldessa davant el soroll i les molèsties que patixen

3
663

Els veïns de la zona de pubs d’Alzira exhibiren ahir cartells en els balcons de les seues vivendes en els que reclamaven la dimissió del regidor de Seguretat Ciutadana, Eliseo Candela davant les molèsties que patixen pel soroll i pel «dret al descans nocturne».

Alguns d’ells han format una plataforma per fer les reclamacions pertinents a l’Ajuntament després que les reunions manteses amb Candela «no hagen donat els seus fruits, donat que els locals continuen funcionant sense cap tipus de controls sobre els horaris de tancament».

Vidres, vòmits i orins

A més del dret al descans, els afectats pel soroll procedent dels pubs reclamen; que els seus carrers i portals «no estiguen plens de vidres, vòmits i orins».  Que deixen de produir-se «els vandalismes que pateixen els vehicles, façanes, timbres, senyals i parcs». També que «complisquen la normativa municipal sobre horaris de tancament i donorització dels locals». La declatració de zona acústica saturada, així com «multes als vehicles mal estacionats».

La plataforma veïnal

3 Comentarios

  1. Es verdaderamente vergonzosa la situación que se vive cada fin de semana en esta zona. La falta de civismo de muchos de los asistentes a los pubs y demás bares de la zona es sorprendente. Gritos, peleas, botellón, patadas a retrovisores, botellas rotas, contenedores incendiados… Lo que conlleva que no puedas pegar ojo en toda la noche hasta que el último grupo de buenos fiesteros decide irse a casa, eso sí, dando los buenos días a grito pelao a todo el vecindario con sus cánticos. Lamentable. Imagino que quien puede hacer algo por cambiar esta situación duerme bien tranquilito/a.

  2. a carcaixent, venim sofrint el mateix desde fa mes de 15 anys… i tenim clar que anem a demanar no sols dimissions, sino responsabilitats penals a tots aquells que han actuat amb passivitat davant aquest problema… Vos aconsellem a tots aquells afectats pels mateixos tipus de problemes que acudiu als estaments i fer valdre la llei davant d´aquestos fets… perque es un dret que vos ampara….

  3. Esto es increíble, no puede ser que nadie haga nada y todos los fines de semana lo mismo. Tengo un amigo que vivie en la zona y dice que es un infierno y lo que van a los pubs no piensan que hay gente que quiere descansar o que puede haber gente enferma. La zona de pubs deberían estar en los polígonos donde no molesten a nadie.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here