Notable resposta dels jugadors del UD AT Carcaixent davant les activitats nadalenques

0
433
Campions del Torneig de Nadal

Este passat Nadal, el club de futbol U.D. AT. Carcaixent ha celebrat, com cada any, els seus actes tradicionals nadalencs que este any han consistit en: el concurs de postals nadalenques, la jornada «un xiquet un regal», un dia en el circ i el torneig de reis.

El concurs de postals nadalenques en què participen els alumnes de l’escola de futbol del club pretén motivar la faceta creativa dels nostres xiquets i xiquetes i fer extensiva la cordial felicitació del club a socis, abonats, patrocinadors, pares, etc, a través d’una targeta nadalenca dissenyada per un o una dels nostres menuts.

La jornada «un xiquet un regal» permet recaptar centenars de joguets, llibres, roba i material escolar per a les famílies més desfavorides de la Ribera, dins d’una campanya en la que ha col·laborat el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Carcaixent i El LLombrigol Rondallaire.

La jornada consistix en l’exercici d’activitats lúdiques en el camp Quatre Camins, amb l’objectiu d’unir educació, esport, diversió i solidaritat entre els jóvens, uns valors destacats i subratllats per la U.D. AT. Carcaixent. Com a colofó a este gran dia es fa entrega de tot allò que s’ha recaptat a Sant Vicent Paul i Caritas que el repartiran entre els més necessitats.

El dia en el circ és un dia lúdic i que servix per a reforçar els llaços de camaraderia i equip entre els nostres menuts, enguany hem assistit a una de les funcions del circ Wonderland a València en un dia ple de màgia i diversió.

El torneig de reis s’ha consolidat com un esdeveniment que reunix a quasi un centenar de jugadors i a nombrós públic que s’acosta a les instal·lacions del Quatre Camins a disfrutar de bons partits de futbol en la categoria infantil en un gran ambient esportiu i nadalenc.

Amb les activitats de Nadal el club vol crear un projecte social estable, destacant així la seua labor com a institució social que fomenta els valors inherents a la pràctica esportiva i la promoció d’esta com a instrument educatiu i com a factor d’integració social.

Ha sigut un Nadal carregat d’esportivitat, diversió i solidaritat, agraint des del club a tots i totes les persones que en major o menor mesura han fet possible les nostres activitats i jornades nadalenques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here