El PP denuncia que els governs tripartits ho fan «sense criteri»

0
321
Raúl Pla i Esther Franco

El passat dimarts es va celebrar l’Assemblea Local en la seu del Partit Popular de Sueca presidida per Esther Franco, diputada del PP per València, Presidenta de la Comissió de Sanitat en les Corts Valencianes i Secretària de l’Àrea de Sanitat del PP de la Comunitat Valenciana.

 La presència de la diputada en una de les habituals reunions per a afiliats i simpatitzants que se celebren cada dimarts és deguda a l’esforç realitzat pel PPCV per a acostar a tots els membres del Partit l’explicació de la seua acció de govern en els dos primers anys de legislatura, les claus de la recuperació a partir de 2014 i resoldre tots els dubtes que sorgisquen entre els assistents. Al mateix temps, amb la visita de la Diputada, es pretenen arreplegar tots els suggeriments i aportacions al Partit regional.

 El PPCV és constant en la seua tasca de fer arribar la informació als militants, convocant de manera freqüent reunions sectorials amb presidents, portaveus i/o regidors afins a les àrees dels temes en estudi. Sense anar més lluny, recentment s’ha treballat la reforma de la Llei de l’Educació (LOMQE) i la reforma de la llei de pensions.

Esther Franco, en l’esmentada reunió va explicar la gestió realitzada en estos dos últims anys. Va detallar les mesures preses, sent algunes vegades mesures no populars i que no són de gust aplicar, però que han vingut a aconseguir, de la mà del President Alberto Fabra, “aprimar” l’administració i un estalvi d’1.400 milions d’euros.

 Som una Comunitat infravalorada ja des de temps de Zapatero, temps en els quals se’ns finançava com si fórem 4 milions d’habitants quan en realitat sobrepassàvem els 5. Ja des de llavors se’ns deuen més de 12.000 milions d’euros que, d’haver-se rebut, haurien evitat tenir el deute que tenim. El President Fabra segueix reclamant un finançament just per a la nostra Comunitat. Mentre és cert que existeix deute, però no deixa de ser menys cert que s’ha fet molt: hospitals, més de 400 col·legis, residències, centres de dia…

A continuació Esther Franco va detallar molts dels assoliments que s’estan obtenint: des de la disminució del nombre d’aturats en la nostra Comunitat, la dignitat per als pacients de les nostres instal·lacions hospitalàries (que, alhora són capdavanteres i de referència per a la resta de l’Estat en moltes ocasions), el creixement del turisme (superior a la mitjana espanyola), el creixement de les exportacions, etc.

 Al mateix temps, va explicar, els Pressupostos de la Generalitat han crescut enguany, i precisament per a seguir treballant per les persones, per a incrementar la despesa en polítiques socials.

 Des del Partit Popular de Sueca pensem que és així com es governa, fent una bona gestió, treballant per les persones. I no com vénen fent en la nostra ciutat els nostres governants que, o bé discuteixen entre ells o bé es dediquen a fer crítica de la nostra pròpia gestió interna.

Per tant, es va reflexionar també sobre la no conveniència de l’anomenat “tripartit” per a exercir acció de govern. De fet les conseqüències es veuen cada dia en la nostra ciutat, a la qual també va fer referencia la Diputada amb nombrosos exemples dels quals els suecans estem a l’ordre del dia. Els governs tripartits, com venim denunciant també des de Sueca, no solen tenir cap pla, ni tan sols econòmic, governen (o intenten governar) sense criteri. La seua única consigna és anar contra el PP (açò també ho observem en la nostra ciutat quan cada vegada que han de fer balanç d’alguna cosa, en lloc de centrar-se en ells mateixos i treballar units, arremeten contra el PP o el Grup Municipal, sent, com és, la seua responsabilitat governar, i no la nostra, malgrat ser la força més votada).

Des del Partit Popular agraïm la presència de la Diputada Esther Franco en la nostra agrupació local, l’esforç del Partit, tant a nivell provincial com a regional, dinamitzant d’aquesta forma, més si cap, al partit local. Raúl Plá, President Local, en nom de tots es va comprometre a seguir treballant pel Partit i transmetre la idea de treball responsable, a peu de carrer, com es treballa en pobles i ciutats, per i per a les persones, per i per a tots els suecans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here