La UE L’Alcúdia presenta els 250 jugadors de les distintes categories

0
1188

El passat dissabte un total de  250 jugadors de les distintes categories de la U.E. L’Alcúdia, es donaren cita en el Camp de futbol “Els Arcs” de L’Alcúdia, per a fer la seua presentació, davant mes de 500 aficionats i familiars dels mes menuts, on es trobaven presents l’alcalde Robert Martínez, el regidor d’Esports Lluís Ros, a més dels membres d’pesta corporació, Paco Sanz,  i Jaume Part.

 La unió dels dos clubs que havien en la localitat, ha fet que naixquera un sol club, mes potent, on la Junta Directiva, està formada per:

President: Paco Verdú , Vicepresident: Jaume Part, Tresorer: Sigfrid Perals Vocals: Cèsar Carmona, Ramiro Arens, Toni Ballesteros, David Monzó, Alonso Rodríguez, Juan Clariana.

 Abans de la presentació dels equips, 10 alumnes del Club de Gimnasia Rítmica L’Alcúdia, de 10 a 14 anys, dirigides per la professora Sandra Olarte, amb música de Milley Cirus, feren una demostració.

Posteriorment, Paco Verdú, amfitrió i presentador, ha nomenat als components de tots els  equips que formen l’Escola, baix la Direcció de Roberto Granero de:

Querubí.- Adrián Cerveró, Marc Buceta, Sergio Majuelo, Josep Tejedor, Adrián Pérez, Miquel Nogues, Noel Carrasquero, Gerard Ruiz, Vicent Romero, Carles Bernabé, i Edgar Santamans.

Entrenador: Carlos Cerveró i José Valebona

Prebenjamí B.- Alejandro Strorynskyy, Marc Hernández, Izan Tormos, José Joaquin Peinado, Raul Benedito, David Teruel, Iker Lechuga, Ferran Pellicer, Roberto Martorell, Adriá Arocas, i Josep Alvarez.

Entrenador: Eric Gómez – Delegades: Demelsa Badia i Virginia Barón

Prebenjamí A.- David Sanz, Toni Guillem, Yannick Alabadi, Ferran Sendra, Iker Saez, Joan Domenech, Pedro Romero, Julián Solves, Lluis Miquel Ferrero, Sergi Juan Boronat,

Entrenador: Marcelino Arocas – Delegat: Joan Domenech

Benjamí B.-Alexander Molina, Raul Nogués, Arnau Salmerón, Damià Arocas, David Aliño, Guillem Martínez, Javier Pérez, Joan Escamilla, Marcos Prats, Kike Diranzo, Alex Diranzo, Samir Gourich, Emilio Pérez.

Entrenador: Marcos Campos – Delegats: Carlos Prats i Pepe Aliño

Benjamí A.- Aarón Rodriguez, Aitor Briz, Andreu Bauset, Alex Molina, Carles Navarro, Eduard Pérez, Gabriel Cardete, Gerard Monzó, Pau Arnandis, Iker Sánchez, David Fuset, Joan Navarro, Alejandro Talens.

Entrenador: Nacho Hervás – Delegats: Alonso Rodriguez i David Monzó

Alevin C.- Said Lemahuel, Manuel Azañon, Amin Laaouatni, Walli Haida, Younes Kaismi, Nacho Saez, Jose Fenech, Pablo Alvarez, Lluis Rojano, Raul Cañamares, Ivan del Fresno.

Entrenador: Robert Martínez – Delegat: José Saez

Alevin B.-

David Roig, Iker Usina, Iván Clariana, Tito Machado, Remigio Navasquillo, Carles Sanchez, Josep Grau, Antonio Carrascosa, Juanma Manzanares, Borja Gómez.

Entrenadores: Sergio Rodriguez i Vicente Morote. – Delegat: Juan Clariana.

Alevin A.- Arnau Climent, Bernat Talens, Borja Rosa, Carlos Climent, Guillem Briz, Javier Palop, Javier Plá, Jose Vte. Molla, Sergi Barberá, Kevin Amargós, Oscar Barberá, Rober Ruiz, Salva Aliño.

Entrenadors: Rafa Aliño i Vicente Ayllón. – Delegada: Lola Aliño

Infantil B.- Joan Buendia, David Alepuz, Ruben Bauset, Josep Guillem, Ivan Torres, Sergi Arnandis, Said Karroumi, Adrián Bayon, Antonio Martínez, David Millo, Joan Boix, Alberto Tortosa, Xavi Martín, Josep Machí, Eduardo Azañon.

Entrenador: Hector Zornoza – Delegat: Juanma Sampedro

Infantil A.- Christian Molina, Adrián Moll, Alan Villa, Bernat Pérez, Borja Llorens, Carlos Ramón, Gerard Estarlich, Guillem Martínez, José A. Fernández, Marc Bosca, Marc Vallés, Miquel Barberá, Ricard Córdoba, Tayron Leonel, Toni Moreno, Angel Garcia, Alexandre Miquel, Planem Anev.

Entrenador: Ferrán Martínez – Delegat: Benja Martínez

Cadete.- Juan J. Briz, Eduard Peiró, Lahcen Idrissi, Bernat Navarro, César Carmona, Ximo Sirera, David Domingo, Rafael Vte. Botella, Isaac Bria, Franco Martínez, Oscar Ferragud, Javier Hervás, Josep Prats, Ferrán Maiques, Jhojan Jhoao Gallardo, Adrià Hervás, Marcos Ballestero, Jesús Miguel Berenguer.

Entrenador: Horacio Domenech – Delegat: José Antonio Ballesteros

Juvenil B.- David García, David Serrano, Alexandre Part, Joan Arenes, Guillem Corbera, Marcos Porta, Alex Vacar, Cristian Gadea, Francisco Climnt, Dani Palomares, Mario Llobell, Juan Pablo Mansilla, Carles Cervera, Jesús Hernández, Haida Youssef, Josef Benavent, David Rodilla.

Entrenador: Joaquin Ribes – Delegat: Juan Ramiro Arenes

Juvenil A.- Wilson Benavent, Fernando Gil, Alex Fernández, Toni Asensio, Cristian Castain, Victor Muñoz, Onur Regep, Angelo Kovacs, Ruben Moreno, Salvador Calabuig, Raimon Kovacs, Ivan Escutia, Toni Meneses, Adrian Rodriguez, Vicente Rovira, Javi Sanchez, Cristian Vidal, Raul Ferragud, Edwin Colomer.

Entrenador: Francisco Javier Peris – Delegat: Felipe Moreno

Amateur B.- Jaume Part, Pau Benavent, Juanma Sampedro, Javi Ortega, Andrés Martín, Jesús Morales, Fran Iglesias, Raimon Martorell, Eric Gómez, José Miguel Oviedo, Josep Benavent, Rubén Bertomeu, Adrià Tarrós, Aitor Porta, Javier Ribes, Daniel Benavent, Pepe Moreno.

Entrenador y Director Deportiu: Roberto Granero – Delegat: Rubén Gil (Primo)

Amateur A (1ª Regional)

Héctor Zornoza, Sergio Rodríguez, Florín Víctor Caducan, Jaume Primo, Dani Soler, Josep Mompo, Marcelino Arocas, Vicente Cardona, José Valebona, José Luis Sanz, José Costa, Adnan Trebak, Horaci Domenech, Adrián Parra, Enric Cerdá, Jose Carlos Cervero, Diego Ariel Ferreira, Pepe Luis Vallés, Román Viñals, Vicente Morote, Carlos Sanz, Jesús Cervera, Nacho Hervás*, Migue Soler*.

*. Noves incorporacions, que tornen a casa

Entrenador: José Cerveró

Delegats: Alonso Rodríguez i José Aliño.

Massatgistes, per a tots els  equips de la U.E. L’Alcúdia: Emilio Llinares i  Roman Vinyals

Parlaments

Finalitzada la presentació dels equips, va prendre la paraula en primer lloc,

Paco Verdú, ha començat donant les gracies a tots, per confiar en el  projecte que porten en marxa. On aposten per formar jugador i persones de profit, on han confiat en els tècnics pel seu treball físic i inculcant valors, com la competitivitat esportiva, respet als arbitres, als jugadors contraris, i persones majors. Referent als menuts, ha mencionat, que millora el rendiment escolar i als jugadors mes majors, els ha donat les gracies pel seu treball i esforç.

Luis Ros, ha fet referencia a que ha sigut un a-cert el fusionar els dos clubs que havien en una sola directiva, que està fent una bona llavor esportiva i formació com a persones, i els ha felicitats pels bons resultats, que están obtenint en el terreny de joc.

Robert Martínez, ha felicitat a les alumnes de Gimnasi Rítmica, i a l’Escola de Futbol, pel seu treball en la formació de persones de profit i de bons esportistes, que no sols es una tasca d’ells, sinó també per part de l’ajuntament a mantindre les instal·lacions i millorar-les, com van a fer ara, al habilitar un camp de gespa natural, i millorar l’estructura de la grada principal, allargant-la per a  resguardar mes als aficionats quan plou.

Acabats els parlaments, Robert Martínez, ha comentat a RiberaExpress, la seua satisfacció, dels fruit que està donant la fusió fá tres anys entre els dos clubs de futbol que havien, i ara ja s’estan veien els resultats, està funcionant molt bé, i en a penes tres anys, s’ha consolidat un staff tècnic molt important, i es el reflexe d’un bon treball, i una bona sintonia amb tots els que tenen que aportar alguna cosa, ells en la part esportiva, el regidor d’esports en les instal·lacions per a que estiguen a punt.

Quan hi ha bon ambient en tots els àmbits que formen una organització com esta, els resultats apareixen, i no sols en els resultats de guanyar lligues, parle d’estar a  gust, que els mes menuts jugué, que algú vullga practicar esport vinga ací, tinga lloc en un equip, i puga practicar-ho, després ja veurem si li agrada o no, perquè ix-a es la gran dificultat d’aquest tipus d’escoles, el saber coordinar, el que juguen tots, i eixe punt d’inflexió, de que li agrade i vullga dedicar-se al futbol, ja es mes complicat i personal de cada ú

Es pot dir, Robert, Que l’Alcúdia, com passa en l’estiu amb el Cotif, puga ser un punt de referencia, no sols del futbol, sinó d’altres esports, en la Ribera.

R.- Es complicat, contestar, perquè no conec el que fan en les altres poblacions, si que puc dir que nosaltres intentem, des de el punt de vista de l’ajuntament, i en el que  em pertoca, que es puga practicar, qualsevol esport, i que tinguem les instal·lacions, les pistes, en les millors condicions possibles, crec que tenim bones instal·lacions, perquè sense unes bones instal·lacions, no es poden aconseguir, a partir d’ací, l’escoles tenen que funcionar, i esta heu està fent, i açò ens alegra a tots.

Eduardo Sala/Riberaexpress              

Fotos:  U.E. L’Alcudia

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here