Èxit de participació en el 3Sport per a escolars de Sueca

0
332

Durant els passats dies 27 de desembre, 2 i 3 de gener, els escolars de Sueca de les categories benjamí i aleví han disfrutat d’una nova edició del 3Sport, organitzat per la Regidoria d’Esports amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport entre els més menuts durant les vacances nadalenques. Com en anteriors ocasions, els diferents equips s’han enfrontat en les tres modalitats participants: futbet, handbol i bàsquet. “Estem molt contents perquè esta competició esportiva ha anat adquirint més acceptació i participació, any rere any, per part dels xiquets i xiquetes. A més, enguany hem fet coincidir el lliurament de trofeus amb la inauguració de la Pista Esportiva Les Oliveretes, un acte que té com a autèntics protagonistes als escolars i a tots els usuaris d’estes noves instal·lacions, com són els diferents clubs de la ciutat”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes, representants del Club Bàsket Sueca, Futbol Sala, Hànbol, i els de Gimnàstica Rítmica ACEUS i Suayqa, van ser els encarregats d’entregar els diplomes i copes als equips següents :
– en categoria Aleví 2003: l’equip campió va ser Promeses Sueca; el subcampió, Futboleros FC; i, en tercer lloc, Supersónicos.
– en categoria Benjamí: els campions van ser Equipo Alfa; subcampions, Els Dracs de Foc; i en tercer lloc es van classificar Chicas al poder.
– en categoria Aleví 2002: els campions van ser Promeses Fátima; els subcampions, Blue Players; i en, tercer lloc, es van classificar WWE. Kids Sueca.

A més, els representants dels diferents clubs de la ciutat lliuraren balons firmats pels diferents equips als xiquets que participaren en el Concurs de Dibuix sobre la nova Pista Esportiva Les Oliveretes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here