Minusal es vist de Reis Mags per adorar al Xiquet Jesús

0
372

Una comitiva molt especial va aplegar, ahir, a l’Església de l’Espiri Sant d’Alberic, per adorar al fill de la Verge Maria i Sant Josep, al Xiquet Jesús, com va següent tradició des de fa anys, en aquesta data.

Els “Àngels d’Alberic”, com els anomenava, D. Luis (Francisco Luis Ramirez), anterior retor de la parròquia, van ser els protagonistes en la missa celebrada per D. Guillermo, on el cor parroquial va cantar en diversos passatges litúrgics, molts feligresos han assistit a esta missa tan especial, i en lloc preferent, es trobava l’alcalde, Antonio Carratala, i els regidors Paco Bernal i Mª Angels Galdón.

Arrivaren en carro

Els Reixos Mags d’Orient, aplegaren a l’església dalt d’un carro, tirat per dos cavalls, i de carreter una persona molt volguda pels xiquets/es de Minusal, Josep Lluis Guillem “Pansa”, gran músic i excel·lent persona, sempre disposat per a fer-los feliços.

D. Guillermo, va donar la benvinguda a les portes de l’església, a les seus Majestats:

Rei Melcior (Javi Carboneres), Rei Gaspar (Toni Martí) i Rei Baltasar  (Josep Llorens), i als pastorets i pastoretes: Mª Carmen Hernández, Lourdes Pastor, Amadeu Garcia, Toni Martínez, Josep Lluis Richart i Tauy Lacal.

No importa l’edat que tinguen, son com angelets, amb el somriure sempre en la boca,  disposats a col·laborar en tot, i amb el agraïment en les seues mans, en els seus gestos i el seu mirar net i brillant, on no hi ha malicia, ni rancors.

Eduardo Sala/Riberaexpress       

Fotos: Josep Llorens

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here