La policia d’Alginet deté a un delinqüent després de perseguir-lo a peu

0
459

Dos agents que realitzaven la ronda a peu pel recinte de la fira de Nadal  del poble, es van adonar, ahir, de la presència de J.V.M.G. El jove tenia una ordre judicial de detenció i ingrés en presó per diferents fets delictius. El detingut, en adonar-se de la presència policial va intentar fugir, fet que va provocar que els agents el perseguiren p

Inspector de policia

er diferents carrers de la població.

Finalment es va procedir a la seua detenció i ficada a disposició judicial. A més, la USAF de la Policia local també va procedir fa uns dies a detenir i ficat a disposició judicial a C.D.D per un presumpte delicte de violència de gènere.

Sònia Bosch

(Foto Juan Manuel Fernández, Inspector de Policia d’Alginet)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here