Els educands de la Banda Juvenil de l’Alcúdia reben l’instrument

0
265

Els educands de la Banda Juvenil de Música de l’ Alcúdia van rebre la jaqueta de músic i l’ instrument passat dissabte, passant així a formar part de la Banda Simfònica La Filharmònica Alcudiana. Els nous música faran el seu primer concert oficial el proper diumenge, dia 12.

L’Arreplega d’Educands és un dels actes més emotius per als músics de la Filharmònica i per a les seues famílies. Els quatre joves que des d’ara formaran part de la Banda Simfònica com a membres de ple dret han hagut enguany d’esperar un poc més del que és habitual, ja que la Filharmònica Alcudiana va suspendre tots els actes festius de Santa Cecília degut a la recent mort del seu mestre-director, Josep Lluís Masó.

Per tal motiu, es va decidir que els nous músics entrarien a la banda el mes de gener i el seu primer concert, en compte de ser el de Santa Cecília, seria el Concert Extraordinari d’Any Nou, que se celebrarà en una sessió matinal, el proper diumenge 12 de gener, a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, dirigit per Rafael Doménech Vives.

A eixe concert, que duu per títol “Tributs” i que fa un repàs per la música de tota la segona meitat del segle XX, Ángeles Martínez Arnandis formarà part de la percussió, Lara Ferrando Esteve tocarà el saxòfon, i Rubén González Tarancón i Aida Almellones Ferrer formaran part del grup de clarinets.

Tots ells rebran la insígnia de la Filharmònica Alcudiana en el transcurs del Concert.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here