Una Gala de l’Esport a Alzira, altra asignatura pendent / Opinió: Adelaida Pau

0
419
Adelaida Pau

Des de Compromís per Alzira portem temps demanant una Gala que siga la gran festa de l’esport de la ciutat, on es reunirien els esportistes de totes les disciplines  per a fer  el reconeixement a l’esforç de tot un any per part de cada esportista o equip que siga nominat pel seu club a la cita. També es podrien entregar, com en les gales d’altres ciutats, un  guardó  a tota una trajectòria, al millor tècnic de l’any, o a la  millor empresa, per la seua vinculació i suport a l’esport.

El més paregut que hem tingut a Alzira era la que organitzava la Peña de los Leones del Júcar en els anys 90. Des de llavors només hi han hagut gales particulars que han organitzat alguns clubs per al reconeixement del seus esportistes.

Durant els últims anys, i a pesar que Alzira té nombrosos esportistes que destaquen en totes les disciplines, per la part institucional només han existit reconeixements esporàdics a alguns esportistes i on no  s’ha seguit cap criteri per a fer-los de manera que, a esportistes amb mèrits pareguts, a uns pocs els ha rebut la senyora Alcaldessa i els ha entregat la insígnia d’argent d’Alzira, a altres només se’ls ha rebut, a alguns se’ls va entregar un diploma en la gala de la joventut, però mentre la majoria sols han tingut el reconeixement dels seus propis clubs.

Ens consta que el Consell Assessor d’Esport ha considerat oportú i convenient que es realitze una Gala de l’Esport anual i així se’l va fer saber al Regidor José Andrés Hernández en les últimes reunions del Consell. Va arreplegar el suggeriment i es va comprometre a fer les gestions per a  que se celebrara en el 2014. En eixe sentit, la permanent del Consell tenia com una de les seues prioritats col·laborar amb la regidoria per a tirar endavant el projecte.

Per això la nostra sorpresa quan, a la nostra pregunta en l’últim ple de per què no hi havia cap partida pressupostària destinada a la Gala de l’Esport, l’Alcaldessa va contestar que no anava a haver Gala i que continuaria entregant reconeixements com estava fent fins ara.

Compromís per Alzira està en complet desacord amb aquesta resposta i demana a la senyora Bastidas que recapacite i  que escolte al Consell Assessor d’Esport i als clubs.

Adelaida Pau

Regidora Compromís per Alzira

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here