Cap xiquet d’Alginet s’ha quedat sense joguet

0
297

Tal com ha dit la Regidora de Joventut, Maria José Martinez, «els xiquets i xiquetes d’Alginet s’ha d’haver portat molt bé al llarg de l’any, ja que els Reis Mags han tornat al nostre poble».

 A les 4 de la vesprada ha començat la tradicional cavalcada reial on els Reis Mags d’Orient  han fet una cercavila pel poble acompanyats per les associacions de tambors de les confraries locals, pel Quadre de Balls Populars d’Alginet, per l’Associació d’Hípica, per la Societat Artística Musical, pels festers i festeres del 2014, per l’Associació Papallona Jove, per pastorets i pastoretes i per molta gent voluntària.

En arribar davant de l’església, Ses Majestats  han entrat per a fer l’ofrena d’or, encens i mirra. Seguidament hi han puja al balcó de l’Ajuntament on els ha rebut l’Alcalde d’Alginet, Jesús Boluda.

Els tres Reis Mags s’han dirigit als xiquets i xiquetes i després els han llançat balons. Per acabar esta vesprada màgica, han entregat els regals que l’associació Papallona Jove ha recollit al llarg de la seua campanya solidaria «Cap xiquet sense joguet» als xiquets que per circumstàncies no tindrien aquest any i a aquells xiquets que els pares han demanat a l’Ajuntament que els donen allí els regals.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here