Els Reis Mags descarreguen nombroses esperances i il.lusions per tota la Ribera

0
374
El Rei Gaspar

Baltasar

Fidels a la cita i malgrat el fort vent d’estos dies

Melcior en la cavalcada d’esta nit

i la complicada situación econòmica, els Reis Mags procedents d’Orient han aterrat, esta vesprada, a la Ribera de múltiples maneres davant els rostres carregats d’il.lusions dels menuts i, fins i tot, dels adults que esperen un 2014 prou millor que el vilipendiant  any anterior.

A Alzira, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaven amb uns 15 minuts de retard a bord de cotxes d’època per pujar a les clàssiques carrosses, des d’on han saludat a milers d’alzirenys de totes les edats que han omplit el recorregut tradicional.

Les mesures de seguretat han estat efectives perquè els caramels i regals s’han repartit per la comitiva que acompanyava a peu les quatre carrosses. Així s’ha evitat que els xiquets s’acostaren a elles, de forma perillosa, com es feia a les cavalcades anteriors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here