Més de 400 persones i 4 carrosses acompanyaran els Reis Mags a Alzira

2
439
Un emisari recollia, anit, les últimes cartes

La seguretat dels xiquets i xiquetes que assisteixen a la cavalcada és la principal novetat d’enguany en la que sols es tirarà confetti des de les carrosses. Els caramels es repartiran per «gent d’apeu» segons el regidor de Festes, Rafael Fita i els membres de la Creu Roja distribuiran al voltant de 35.000 bosses de productes Grefusa.

La llarga comitiva reial anirà encapçalada per la carrossa que condueix les falleres majors d’Alzira i les seues respectivescorts d’honor, per tancar-la les tres carrosses on viatgen el reis Melcior, Gaspar i Baltasar acompanyats pels seus respectius sèquits.

Entre mig varios grups d’animació entre els que detaca Engrata Teatre, a més de membres de Protecció Civil, Creu Roja i d’altres que completaran la cavalcada més nombrosa dels últims anys.

Els emisaris recolliren milers de cartes

El recorregut és el ja clàssic de les darreres cavalcades; eixirà a les 18,30 hores de l’Avinguda del Parc i passaran per la Plaça Primer de Maig, Hort dels Frares, Pérez Galdós, Plaça Major, Avinguda Sants Patrons i Plaça Generalitat.

Per cert ahir acabaren de rebre els emisaris reials les milers de cartes escrites als Reis Mags pels xiquets i xiquetes d’Alzira. Uns emisaris que ja han avançat que la situació de crisi «pot fer que no siguen ateses la totalitat de les peticions», però al mateix temps asseguraren a Riberaexpress que «cap menut ó menuda d’Alzira és quedarà, enguany, sense regal».

2 Comentarios

  1. Que bé! ja s’acabat el xollo per els amics, amigues i familiars de les falleres que tiraven els caramels i els paquets des de les carroses, quina alegria que ara ho donen com Deu mana i no mos tingam que matar per quatre caramels que tiraven molt mal tirarats les falleretes, que a més a més de tirar els paquets on estaven els seus coneguts per a que els agafaren ells, els donava igual si et feian mal o no encara que t’els tiraren al cap i amb la poca gracia com ho feien

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here