EUPV de Sueca valora «positivament» la renúncia del regidor Joan Baldoví

1
281
Baldoví presentant la dimissió

EUPV confia amb que la dimissió de Baldoví (Bloc-Compromís ) com a regidor contribuïsca a aconseguir la necessària pau social en l’Ajuntament de Sueca

La coalició, com altres formacions, impedeix aquest tipus de duplicitats per ser d’incoherent responsabilitat política

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) de Sueca valora positivament la renúncia del diputat en les Corts Generals, Joan Baldoví, com a regidor de Bloc-Compromís en l’Ajuntament. Confiem que la seua eixida del Consistori contribuïsca a aconseguir el bon enteniment que ha d’imperar en un equip de treball com és el pacte de govern local d’un municipi important com és la capital de la Ribera Baixa i en les relacions laborals.
Cal recordar que els quatre sindicats representats en la Junta de Personal de l’Ajuntament de Sueca (UGT, CCOO, CSIF i SPPLBCV) han denunciat des de 2007, any en què Baldoví va accedir a l’Alcaldia, pràctiques laborals «excloents, sectàries, deficitàries i anacròniques».
Finalment, considerem que la dimissió com a regidor arriba tard, molt tard, ja que Baldoví ha ostentat dos càrrecs públics durant dos anys. EUPV, com altres formacions, impedeix aquest tipus de duplicitats per ser d’incoherent responsabilitat política, excepte aquelles que per llei estiguen relacionades amb la condició de regidors electes com és el cas de diputacions provincials o mancomunitats.

1 Comentario

  1. Dejó el cargo dos años después de obtener otro de mayor rango.
    Dejó en herencia una Sueca hecha en solar de no te menees.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here