Papallona Jove repartirá este diumenge més de 300 joguets solidaris a Alginet

0
377

 Un any més, l’Associació juvenil Papallona Jove ha dut a terme la campanya de Nadal “Cap Xiquet sense joguet”. Una campanya que busca evitar que els xiquets i xiquetes d’Alginet que per diferents circumstàncies no haurien tingut regal, el dia de la cavalcada puguen rebre dels Reis Mags un joguet.

 La gran acceptació de la campanya ha fet que aquest any s’ hagen recollit més de 300 joguets. Papallona Jove ja té tot preparat per al diumenge 5 de gener. En finalitzar la cavalcada reial, els menuts rebran de mans dels Reis Mags d’Orient, els regals que l’associació Papallona Jove ha recollit al llarg de la seua campanya solidaria.

 Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here