Sueca lliurà els premis del I Concurs faller de Fotografia

0
217

Divendres passat, 27 de desembre, va tindre lloc el lliurament de premis del I Concurs de Fotografia “Sueca en Falles”, organitzat per la Regidoria de Cultura i la Falla Bernat Aliño. El jurat d’esta primera edició ha estat format per: Josep Navarro, regidor de Cultura; Francesc Vera, professor de Fotografia en la Facultat de Belles Arts, professor de Màster Universitari de Fotografia de la Universitat Politècnica de València i professor de Màster de Fotografia d’EAF; Nicolás Llorens, director d’Espai d’Art Fotogràfic de València; Pep Aparisi, coordinador del FotoespaiGandia i dels cursos de Fotografia del FEG i l’Escola Superior Politècnica de Gandia; i Bernardo Garrigós, representant de la JLF de Sueca. “La Falla Bernat Aliño es va posar en contacte amb mi per a dur a terme esta idea i ens va paréixer una molt bona iniciativa que demostra la relació, cada vegada més estreta, que existix entre les Falles i la cultura.

La meua funció com a regidor és escoltar les bones idees i intentar portar-les a la pràctica, i així hem fet. Intentarem l’any que ve, en la seua segona edició, augmentar la dotació econòmica del Concurs en la mesura de les possibilitats”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Josep Navarro.

El casal de la Falla Bernat Aliño va ser el lloc triat per al lliurament de premis. A l’acte van assistir l’alcalde, Salvador Campillo; el regidor de Cultura, Josep Navarro; la Fallera Major de Sueca, Ana Belén Ortells; el president de la JLF, Vicent Llopis; la cort d’honor de la Fallera Major; els representants de la Falla Bernat Aliño; i el membre del jurat, Francesc Vera, qui va realitzar una explicació dels criteris seguits pel jurat a l’hora de valorar les fotografies premiades. En esta primera edició, el guanyador ha sigut Adrià González Vercher, amb la seua obra Creuant Colors. El primer premi va consistir en 150 euros i un trofeu. El segon premi, dotat amb 100 euros i trofeu, va ser per a Fernando Monleón Simó, per la seua obra Pólvora en la despertà. El tercer premi, consistent en 50 euros i trofeu, va ser també per a Adrià González Vercher, per la seua obra Pensaments.

Des de la Falla Bernat Aliño, volen agrair a tots els participants, guanyadors d’esta primera edició i membres del jurat, la seua col·laboració i implicació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here