Futsacar organitza el Torneig de Nadal en homenatge a Pepe Puig

0
385
Pepe Puig

El proper dissabte 4 de gener a les 5 de la vesprada, tindrà lloc a Carcaixent (al Pavelló d’Esports) el Torneig de Nadal de Futbol Sala en homenatge a Pepe Puig, en el 25 aniversari dels seu debut amb la selecció espanyola absoluta.

Corria l’any 1.989 quan Pepe Puig, que aleshores tenia 24 anys i jugava en l’Alzira Futbol Sala, va ser un dels tres porters elegits per Félix Aranda, seleccionador de l’equip espanyol de futbol sala, per disputar el Mundial d’Austràlia. En aquella ocasió el combinat espanyol va acabar tercer, per darrere de Paraguai i Brasil.

Pepe Puig ha viscut una dilatada carrera professional. Ha jugat en clubs com l’Alzira Futbol Sala (jugant durant 3 temporades en Divisó d’Honor), el Vidrios Levante de l’Olleria (1 temporada en Divisió d’Honor), el Xàtiva Futbol Sala (3 temporades en Divisió Nacional) i el Porcelanatto Futbol Sala de l’Alcúdia (4 temporades en Divisió nacional).

Quan es cumpleixen 25 anys del seu debut amb la Selecció abasoluta i de la seua participació en el Mundial d’Austràlia, des del CFS Futsacar ens disposem a retre-li un més que merescut homenatge. Pepe Puig és un carcaixentí que ha portat el nom del nostre poble per les pistes de tota Espanya i també per les australianes. Ara volem tornar-li una part de tot el que ens ha donat, i del que ha fet pel nostre esport a Carcaixent.

La vesprada esportiva serà intensa i emocionant, amb partits d’exibició entre els equips de les categories inferiors del CFS Futsacar i els de les Escoles Esportives Municipals de Carcaixent.

A tots els que vos agrade el Futbol Sala i voleu estar al costat del nostre company i amic Pepe Puig, vos esperem el proper dissabte 4 de gener a les 5 de la vesprada al Pavelló d’Esports de Carcaixent. No pots faltar!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here