El PSOE denuncia la nombrosa presència de rates en alguns carrers de Carcaixent

15
565
Els socialistes han denunciat la presència de rates en diversos llocs de Carcaixent, afirmant que cada vegada són més habituals i de major grandària.Segons expliquen des de el grup municipal “Són molts els veïns i veïnes que ens han transmès la seva preocupació per la presència de rates, algunes d’elles de major grandària, en diversos punts del municipi”Segons els socialistes, la major presència de rates es troba al barri dels Quatre Camins, una zona en la qual aquesta problemàtica ve persistint des de fa anys, encara que actualment s’han estès per tota la ciutat i no és estrany observar-les també al barri de Santa Bàrbara i a les zones més cèntriques del municipi, De fet, segons els socialistes, hi ha hagut ja casos en els quals diferents veïns i veïnes s’han trobat rates dins de les seues cases.
Desinterés del govern local
Els socialistes han criticat el desinterès mostrat tant pel PP com pel PSD davant aquesta problemàtica «L’equip de govern ha fet oïts sordos a aquest greu problema d’insalubritat pública, ja que a l’Ajuntament s’han presentat, per part de veïns del municipi, nombrosos escrits i reclamacions denunciant aquest problema i davant ells únicament s’han aportat solucions a mig fer, com és netejar només les zones properes a les cases d’on provenen les queixes, quan el problema es troba en el clavegueram, que actualment està ple de rates»Així, els socialistes han mostrat la seva preocupació per la gravetat d’aquesta situació “La presència de rates suposa un perill per a la salut i el benestar dels ciutadans i ciutadanes i ocasiona greus perjudicis estètics que danyen a la imatge del nostre poble”Per tot això, Belén Oltra, regidora del grup municipal socialista va presentar en el últim ple una pregunta a la Sra. Botella en la qual li va demanar la informació relativa als contractes vigents de desratització del municipi, ja que, segons Oltra, “és evident que els mitjans de desratització que s’estan emprant són insuficients i ineficaços” i van demanar a l’equip de govern que realitze les accions oportunes per posar fi a aquest problema d’higiene i salubritat.

15 Comentarios

 1. rates???? no noooooo.. aixo no son rates, aixo son conills de marjal….
  Ixa es la politica pepera de este poble… la merda pels carrers i la pasta «pa la saca»…. aixina esta el poble… fet una puta merda….

 2. Srs del Psoe ara m´entere que existixen al nostre poble. Aquesta problemàtica va de fa molt de temps i vostés s´enteren ara? Açó si que es estar al peu de la notícia.

 3. No se si ni han mes rates pel carrer del poble o dins del ajuntament… ni quines son mes perilloses…. jajajajaja

 4. Jo no sé on s’han fotografiat aquestes, però a la nit al carrer Castello en el tram de l’avinguda Joan XXIII al de Boticari Bodí es veuen bastants per la vorera i més d’un ensurt ens han donat.

 5. En la Plaça de Don Rafel y en la de Miguel Hernandez, hay ratas para dar y vender, salen de la casona vieja de la calle San Lorenzo.

 6. La imatge de la rata és d’arxiu. Resulta prou complicat agafar la foto d’una rata passetjan-se pel carrer encara que és qüestió de paciència, no sols a Carcaixent sinò a qualsevol municipi de la comarca.
  És un recurs periodístic per il.lustrar la informació. Per cert no crec que hi haja un sol poble a la Ribera que no tinga alguna que altra rata en el seu nucli urbà.
  Salutacions! i Bon Any per als nostres lectors i comentaristes.

 7. Xavier, tens raó, pero vine a carcaixent.. es un vertader escàndol.. eixen en bandada com a conills de muntaya… i a mes a mes.. per molts carrers sempre et troves amb la desagradable sorpresa de una pudor impresionant d´alguna que está descomposant-se…l´altre dia, concretament al carrer valència a l´altura de la carnisseria de severía gomez hi havia una morta i en estat avançat de descomposició que no podies ni pasar per la acera….. es una poca vergonya!!!!

 8. Suben los impuestos y bajan los servicios, la cabalgata de Reyes ha sido tercermundista y han tenido que recurrir a los emigrantes para hacer el reparto.

 9. Per favor, voluntario con ana, pujeu al youtube alguna grabació de la cavalgada.. vull deleitar-me veguent com fan el ridicul davant de tot un poble al que saben a impostos…

  • Jo no la vaig vore però diuen que l’Ajuntament ha demanat a la Unesco que siga declarada Patrimoni de la Humanitat.

   • Uns altres diuen que l’Ajuntament no ha tret cap nota propagandística, com solen fer, i menys cap reportatge fotogràfic, per què encara hi ha algun regidor amb un poc de vergonya.
    No se, cada u diu una cosa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here