Torís i Llombai participaren en el Trofeu de Patinatge Vila d’Alginet

0
586

Un any més, el Club de Patinatge Artístic d’Alginet, amb Mari Luz Ruiz com a entrenadora, ha realitzat el Trofeu de Patinatge Vila d’Alginet al Poliesportiu Municipal del poble. Un trofeu que ha començat el dissabte a les 10 del mati amb les patinadores i patinadors més menuts. Els interclubs han demostrat, de manera individual el seu merescut treball en pista per a passar de nivell.

A les 11 del matí, ha agafat el relleu els patinadors de nivell D i C seguit del B, A i aptitud. El torneig, que ja va per la seua 21 edicions, ha finalitzat amb la categoria de territorials.

En acabar el torneig, el regidor d’Esports Salvador Escutia, la presidenta del Club Belen Sanchis i la delegada Maite Espert han entregat les respectives medalles i trofeus als guanyadors i guanyadores.

La classificació ha quedat per al nivell D, en primer lloc per a Ainara Ferrer del Club de patinatge de Toris, en segon lloc per a Diana Vicente de Toris i el tercer per a Sofia Sanz de Llombai. Al nivell C el primer lloc ha estat per a Alba Salvador, el segon lloc per a Paula Fuster  i el tercer per a Clara Vaquer, totes elles d’Alginet. Al nivell B el primer lloc ha estat per a Inma Aguado d’Alginet, el segon per a Ana Sanz de Llombai i el tercer per a Mar Minguez també de Llombai. Al nivell A el primer lloc ha estat per a Núria Martinez de Toris, el segon per a Noelia del Valle de Llombai i el tercer per a Yurena Martin d’Alginet. El certificat d’aptitud ha quedat en primer lloc Laura Sancho de Toris i en segon Alba Sanz de Llombai. En la Classificació de Territorial el primer lloc ha estat per a Teresa Clavijo, el segon per a Pau Viñuelas i el tercer per a Angel Alvarez, els tres d’Alginet.

El dia ha finalitzat amb un dinar de germanor de patinadors i patinadores i familiars.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here