La selecció del Nord de València ha guanyat el Torneig Quadrangular de Seleccions celebrat a Sueca

0
365
L’equip subcampió amb jugadors de la Ribera

La selecció guanyadora del torneig

La selecció del Grup II feta en equips de les comarques del nord de València ha guanyat el Torneig Festa delFutbol Regional-Quadrangular de Seleccions en derrotar a la del sud de Vlaència per 3 gols a 1.

Els gols del combinat del nord de València, entrenat per Ángel Puchades, foren anotats per Miguel Pérez, Daniel Plaza i Cristina Contreras, mentre el gol de la sud que dirigia  Gerardo Ortells ha sigut anotat pel jugador del SD Sueca, Silvio Lena. En este combinat han participat jugadors procedents de diversos equips de la Ribera, com el propi Sueca, ( Álex González, Silvio Lena i Josep Baldoví), de l’At. Alginet (Richard Sanz i Eric Bosch), de la UD Cacaixent ( Eusebio Sellens) i del Castellonense (Jordan Moreno).

La tercera posició ha estat per a la del grup IV d’Alacant que derrotà a la d’Alacant en la tanda de penalts després que l’encontre finalitzara amb empat a zero.

Mañó, exjugador del València, ha fet entrega del trofeu als guanyadors del torneig que ha tingut una bona acollida de públic. El oroganitzadors agrairen la col.laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here