El Cor dels Jubilats d’Alberic visita la Residència La Milagrosa

0
418

El “Cor de la Llar de Jubilats d’Alberic”, ha visitat la Residència d’ancians «La Milagrosa» d’Alberic, per a compartir una vesprada amb els seus residents, en estos dies de confraternitat, Amor i Paz.

 

Han sigut com una Estrela Lluminosa que ha omplit d’alegria i espiri nadalenc l’espai que han compartit els seus nadales, amb els 28 residents (6 ancians i 22 ancianes) ,auxiliars que estan al seu cuidat, Sor Sara, Mare Superiora, Sor Consuelo i Sor Mª Luz, de la Comunitat «Hijas de la Caridad”.

El Cor,  format actualment per: Charo Cerdá, Vicenta Mateu, Milagros Matarredona, Cecilia Richart, Mª del Mar Hurtado, Aurèlia Domenech, Amparo Sanz, Silvino Sanz (tenor), Paco Mateu, Julio Álvarez i José Luis Carpi (com a tenors), baix la Direcció de Conchin Domenech.

 

Paloma Jorques, la seua directora, al capdavant d’un equip format per, una metgessa, psicòleg, ats, assistenta social, 10/12 auxiliars d’infermeria, 2 cuineres, 1 persona en bugaderia i 2 en neteja, són els encarregats de que tot funcione correctament.

 

Anècdota

En el transcurs de la interpretació, de les nadalenques, i ja des de el començament, Sor Sara, anava acompanyant per lo “baixet”, fins a que se l’invità a incorporar-se al cor, amb una veu harmoniosa i melòdica, enriquint les nadalenques fins al final.

Sorpresa i admiració, eixien dels que estaven allí presents, fent d’aquest acte, moments màgics, a unes persones que havien donat lo millor d’elles al seus familiars, amics i veïns, i ara estaven rebent uns moments de companyia i afecte, recordant el naixement del “Xiquet Jesús”.

Eduardo Sala/Riberaexpress

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here