David Timor regresará al Osasuna al final de temporada tras su cesión al Girona

0
547
Timor hui al camp l’Infantil de Sueca

Timor amb la camiseta del València

David Timor Copoví ( Carcaixent,1989) tornarà al club At. Osasuna al final d’esta temporada que està jugant cedit al Girona FC de la Liga Adelante. Així li hon comunicat des del club pamplonica, després que Timor es veiera obligar a emigrar a terres catalanes en no contar amb ell el tècnic Mendilíbar que ha sigut sustituït per Javi Gracia.

El migcampista de Carcaixent està quallant una bona temporada en el club català, on s’ha convertit en un jugador indispensable que ha anotat ja cinc gols des que començà la lliga.

Timor ha presenciat este matí el Torneig Festa del Futbol Regional-Quadrangular de Seleccions que s’ha disputat al camp l’Infantil de Sueca. La pròxima temporada acabarà el seu contracte amb el conjunt de Pamplona, on fa fitxar quan jugava al Mestalla. Tot i no dir-ho obertament perquè ara defen els colors del Girona, Timor somnia en tornar al València, el club del seu cor; cas de fer una bona temporada en la 2014-15 i amb la maduresa dels 25 anys podria obrir-li, de nou les portes de Mestalla, on tornaria a cost zero.

Pel moment el volant riberenc aspira a traure el seu equip dels llocs de descens i en culminar el bon principi de temporada. La premsa navarra va lamentar la seua cesió al Girona amb estos piropos cap l’excel.lent jugador valencià; » su buen manejo de balón, su visión del juego y su golpeo privilegiado no han sido suficientes para una afición habituada a otro tipo de jugador, el Sadar pide sangre y carreras kilométricas. Hay jugadores que sólo pasan por tu club una vez en la vida».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here