Nombroses activitats nadalenques al col.legi Maristes d’Algemesí

0
564

Durant el temps de Nadal el Col·legi Nostra Senyora de la Salut Maristes d’Algemesí viu jornades frenètiques plenes d’il·lusió, davant les nombroses activitats que organitza esta comunitat, en la que participa tota la família escolar.

 Actes enEducació Infantil:

Betlem Infantil

El Betlem de 5 metres de llarg per al voltant de 2 metres d’ample, ha sigut realitzat en col·laboració de les famílies dels 90 xiquets de 5 anys, i ho han pogut visitar les dos setmanes anteriors al dia de Nadal.

 Taller de cuina

 Impartit pels propis mestres, ha girat entorn de la preparació de dolços, sent l’estrela «magdalenes decorades amb xocolate»

 Festa de cap d’any

Professors i alumnes participaren i anaven vestits per a l’ocasió, així com el lloc estava ambientat amb guirnaldes, i on no va faltar el típic cotilló de cap any.

Reis Mags

La visita dels Reis Mags va ser molt emotiva per als menuts, on els van rebre al’entrada de l’Edifici d’Infantil, i els alumnes pogueren donar les seus cartes als Reis, que feien xicotets regals a cadascun dels alumnes.

 Dia dels Iaios

Per a prepara-ho, els professors i professores, han estat recollint setmanes abans, fotografies dels alumnes amb els seus iaios, per a muntar un vídeo on apareixien els alumnes parlant del seu iaio, i les fotografies que havien recollit. Acte aquest, molt emotiu, on a mes d’ú, li va caure alguna llagrimeta.

 Representació del Betlem

Tots els alumnes de 3 anys, en el teatre municipal Jaume I, van escenificar la representació del Betlem, que havien preparat els professors del seu nivell.

Els familiars dels menuts, estaven embovats amb les escenes de la representació.

 A més, hagueren actes solidaris, concurs de postals nadalenques, festival de nadal, on va participar tot el col·legi, inclosa l’Associació d’Antics Alumnes.

 Actes solidaris

 

“Kilo-“lata”.- El col·legi, a través de l’equip de Solidaritat de Maristes d’Algemesí, Creu Roja, i Càrites Inter-parroquial, organitzaren una Campanya de recollida d’aliments, denominada

“Kilo-lata”, per a Càrites Inter-parroquial.

Davant la situació econòmica que pateixen moltes famílies d’Algemesí, la participació d’enguany a superat la d’altres anys, necessitant sis vehicles per a transportar els menjar recollit en tres dies.

Recollida de joguets.- Per primera vegada el col·legi ha organitzat la “Campanya de recollida de joguets”, a favor de Creu Roja, i es va fer conjuntament amb el “Kilo-lata”, on la resposta solidària va superar les previsions. tot allò que s’ha arreplegat es va portar a la seu de la Creu Roja d’Algemesí.

 Actes Col·lectius

Concurs de postals nadalenques.- Com ja va seguint tradicional per aquestes dates, s’organitza el “Concurs de postals Nadalenques, on participa tot l’alumnat del col·legi. Els alumnes entreguen al seu professor el dibuix que ha fet, i de tots ells els professors trien els 5 que consideren millor de cada classe, i posteriorment un jurat, premia el millor dibuix de cada classe, que a l’any següent veurà el seu dibuix en les postals nadalenques que s’envien a les famílies.

.- Festival de Nadal

.- Muntatge de Betlem Monumental que es planta a l’entrada de l’edifici principal, per part de l’Associació de Antics Alumnes, amb el seu president, el professor Juan Niclós.

Eduardo Sala/Riberaexpress   

Fotos: Col·legi Maristes d’Algemesí 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here